Przejdź do głównej treści

Aktualności

• Atak spam-botów... i po co...
    W razie problemów w rejestracji prosimy i info na IRC.
  • Rejestracja tymczasowo włączona (prosimy także o kontakt na IRC) ...

Temat: Czy polski fandom Touhou jeszcze żyje?  (Przeczytany 29 razy) poprzedni temat - następny temat

0 Użytkownicy i 1 Gość przegląda ten temat.
  • Junko
  • [*]
Czy polski fandom Touhou jeszcze żyje?
Kocham Touhou! to praktycznie moje największe zainteresowanie jakie kiedykolwiek miałam. Ale wydaje mi się, że polski fandom jest mały i do tego miał swój prime już dawno temu, kiedy mnie nawet nie było jeszcze na świecie. A bardzo szkoda ponieważ teraz czuje się jakby mnie wszystko ominęło i wszyscy się rozeszli. Naprawdę BARDZO zazdroszczę tym, który mieli kiedyś okazję np. być w jakimś touhou roomie na konwencie w jakimś 2010 czy coś. Nie mówię że ogólnie touhou umarło (bo wcale tak nie jest), ale polski fandom touhou. Wsumie to bardzo chciałabym mniej więcej znać rabbit hole / historię polskiej społeczności touhou, jak kiedyś było oraz dlaczego to forum umarło :< Ciekawość mnie praktycznie zjada, chcę wiedzieć gdzie wszyscy wyparowali i jak to się wszystko zaczęło. Geez, dlaczego nie mogłam się urodzić wcześniej...

Trochę dziwny wpis. Nawet nie wiem czy to w odpowiedniej kategorii postuję więc sorry jeżeli nie. (;^^)