>Nowa bijatykaOJAJEBE HADE TE SPRITE TE CZYDE WANT JUŻ
>Nie ma stania na ziemii, walczy się w pełni w powietrzuMeh? Cóż, jestem otwarty na nowości ale niech to lepiej wytestują.
>Fabuła centrująca się na konfliktach religijnych.Hm, fajno. W końcu pora dla nich. Smutłem bo marzenia o jednej wielkiej bijatykowej rodzinie, ale tak przynajmniej będzie alternatywa dla Soku i rozwój nowokoleżanek.
>Gameplay vid.To klepanie patykiem jakieś koślawe się wydaje, latają jak galarety, mogliby dorzucić więcej klatek. No i brak dynamiki z Soku... meh, to tylko testy, usprawnią technicznie, jpmasterzy się dorwą i będziemy mieli starcia na śmierć i życie :3. No i te paski interesujące.
>Postacie w tleDejm, boli widzieć je jako ozdobniki. Ale przyzwyczai się człowiek.
>Wychodzi demo:O kurwa :D już jest. Zobaczymy jakie 4 postacie tradycyjnie wrzu-
>Grywalne są Reimu Marisa i Ichirin.Meh? Chmura i hitbox i nikt więcej...? No dobra, pewnie zostawiają najlepsze na potem. Zobaczmy jak się nakurwia
>System popularności promuje ofensywę a la Guilty Gear, instant blocki, każda postać ma specjalną umiejętnośćO kurwa o kurwa ale inba ale cza-
>Brak inputów z bijatyk bardziej skomplikowanych niż kierunek + przycisk, przypisywane speciali i superów pod 8 kombinacji. Te same skille działają inaczej na innych klawiszach.Lol? Pisanie notacji kombosów będzie
chujowe. No i trochę wali każualstwem bo widzę tylko banalne podstawowe komba. Przynajmiej będzie się czym bawić.
>Timeout generuje zwycięstwo tej z większą popularnością...dobra,
komu zabłysło w głowie że to dobry pomysł? Cóż, mają jaja skoro chcą to zbalansować.
>Turtling stronk, nie ma łamania bloków na niskie/wysokieSuper kurwa. Już widzę to uciekanie po zdobyciu przewagi i grę pod timer... Cóż, niech pracują nad tym ile się da, nawet do następnej zimy zaczekam byle mieć jak największy i najbardziej zbalansowany cast.
>Release date: 26 MayOh... cóż, przynajmniej będzie szybciej. Podobno ma być też TH14, ale będzie wysyp na wakacje :V...
>Th14 ma tylko 3 grywalne postaci, Sanae brak, fantasmagorii niet....nvm. Tasofro nie skopcie tego ;_;.
>Byakuren grywalnaO kurwa jedziemy. Meiling style, bardzo smacznie. Nowa lokacja i postaci w tle. Aw, czemu Kogasa i Kyouko, one są takie sympat-... czy ja widzę
Shou w tle!? Ale to przecież praktycznie jej prawa ręka...
>Futo grywalnaAwww, jaka moe. Subowałbym, oczywiście po Sanae. Tło jest zajebiste, szkoda Wriggle jako ozdoby. Hehe łamanie talerzy.
>Miko grywalnaGurwa, ta peleryna i królewska postura, te lasery, mój imperator. Reaction guys xD. Nie będzie Youmu... dejm, myślałem że może dadzą jej miejsce jak już jest zamieszana w incydent. Eh...
Seiga i Yoshika!?... No nie, przecież one miały tyle potencjału. No i kurwa przecież Seiga jest kluczowa fabularnie... Wait, czy oni przypadkiem lecą kolejno po frakcjach, a teraz właśnie była Miko? Niemożliwe, dwie postacie na frakcje i to do tego Ichirin. Poczekamy...
>Nitori grywalnaOo. Co tu się odwala? No, tuliłbym Nitorin, a miała być już wcześniej. Nie rozumiem ale to chyba dobrze... Ładne tło, ale zaraz zaraz...
nie widzę tego!...
Cóż, przynajmniej teoria z tłem poszła w chuj. W końcu są tam wszystkie trzy, a Kanako jest centralna dla konfliktu religijnego. No i SoPM. Muszą być, bo inaczej to jakby próbować wymazać Anglię z historii II Wojny Światowej xD.
>Koishi grywalnaŁo, niespodzianka. Cóż, te dwie kompletnie mi zwisają, ale to chyba dobrze że ona jest. Przyda jej się w cholerę rozwój charakteru, a gdyby to była Satori to pewnie zrobiliby z niej cholernego Mokujina albo coś. No i pałac ładny. Ale czym oni do cholery się kierują, żeby taką losową postać wprowadzać przed centralnymi dla fabuły? Nie są pewni czy dadzą radę zbalansować Koishi? Heh, może być ciekawie, ale czekam na kolejne ogłosz-
>Koniec postaci, będzie jeszcze boss w pełnej wersji....? Aha, ale przecież... ja... na pewno... co tu się?...
...
...
......*wychodzi*

Kurwa mać!
Kurwa mać! Tasofro,
co wy odpierdalacie!? TO nazywacie wojną o wpływy i serca mieszkańców!? Po pieprzonych dziewięciu miesiącach wyskakujecie z czymś takim!? Nie wiem co was podkusiło z tym gejmplejem, ale wierzyłem że cokolwiek wymyślicie i tak będzie fajne towarzystwo do gry! A wy po pierdolonym wyborze za pomocą lotek i tarczy przyjebaliście po dwie losowe postaci z frakcji, pomineliście pierdolone shinto w ogóle, i wjebaliście pięć postaci związanych z religiami spośród jebanych
czternastu! Przy minimalnym liczeniu!
W grze przeznaczonej kurwa dla nich!No kurwa mać, miesiącami wciągałem te kwaśne winogrona jedne po drugim, wierząc w was tak mocno jak w Lady Kanako, ale kurwa nawet ja mam granice. Jeszcze jedno i się zwyczajnie zrzygam! Żeby to jeszcze gejmplej był podporą, ale narazie zapowiada się na kulę u nogi! No i jeszcze zamknięcie się w pieprzonych 9 postaciach, czyli mniej niż w IaMP! No kurwa, Futo ratuj!
Pierdolę, Herubim modo, sage i wracam do 12.3 bo toto ni ma prawa czyścić butów Soku. Ładne opakowanie, a w środku fekalia. Zawołajcie mnie będzie na co czekać i wyjdzie coś co nie nadaje się kurwa co najwyżej na doklejkę do mangi a la GFW!
Zadowoleni kurwa, trolle?
/rant
Pardon, zły dzień, itepe itede.