[EXSesja 1.3] Raiders of the Lost Arc
Kamishirasawa Keine jest powszechnie szanowaną i lubianą osobą w Wiosce Ludzi. Niesie między ciemnotę kaganek oświaty, a i w razie potrzeby staje w obronie osób, które nie są w stanie zadbać o siebie w obliczu typowych drapieżników rejonu znanego jako Gensokyo. Gdy okazało się, że Keine-sensei potrzebowała w czymś pomocy, sporo osób chciało się owej szacownej damie odwdzięczyć. Jednakże, jak na złość, wybrała ona jedynie dwie osoby...
Milan Štenević i Tetsuya "Phor" Asaoka
Keine-sensei postawiła przed każdym z Was czarkę zielonej herbaty, po czym zajęła miejsce po przeciwnej stronie stołu. Wsączyła niewielki łyk gorącego naparu. Minęła dłuższa chwila, nim się odezwała, a zanim to zrobiła, nie mogliście oprzeć się wrażeniu, że zaraz wyrwie któregoś do odpowiedzi, tylko po to, by wstawić mu lufę.
- Panowie, potrzebuję Waszej pomocy - zaczęła. - Pewna grupka wróżek, dość powszechnie znanych w okolicy pozbawiła mnie ważnego zwoju. Ponieważ nie mogę zostawić tego miejsca na okres dostatecznie długi, by sprawę załatwić raz a dobrze, szczególnie zimą, chciałabym, żebyście odebrali moją własność Trzem Wróżkom Światła - rzeczowo przedstawiła swoją sprawę Kamishirasawa. - Podejmiecie się zadania?
Players Wanted:
- TH Sky Arena
- Online RPG sessions (via skype)
- TH 12.3