Stop. Czyli rozumiem, że ludzie, którzy faktycznie mają np. problemy z pisownią albo są po prostu dziećmi (sory, dla mnie wiek 12-15 to jeszcze dzieci), nie mają wstępu na forum th.pl, a jeśli już mają to muszą mieć w ciuuuuuuul samozaparcia i silną psychikę (co w ich wieku jest raczej niemożliwe) ? ;) Bo na przykład ta ostatnia userka, co się przedstawiła, to wygląda mi po prostu na zwykłe dziecko. Albo trolla. Ale ja jej daję szansę na tę bardziej niewinną możliwość.
Proszę cię tylko o niekrzyczenie.
Arhus ma 15 lat, miała 14 jak wbiła na forum. Dogaduje sie z nami wszystkimi świetnie. WIec to nie jest jakoś niemozliwe, mi się wydaje, nawet zważając na wiek.
Cytat: SmokuArhus ma 15 lat, miała 14 jak wbiła na forum. Dogaduje sie z nami wszystkimi świetnie. WIec to nie jest jakoś niemozliwe, mi się wydaje, nawet zważając na wiek.arhus została sprowadzona przez Malu i Tami. To inna para kaloszy - była uprzedzona jak zjebane jest to forum.
Cytat: Maluetar w Sierpień 04, 2013, 15:45:43That's not the fucking point.Ile razy było tak, że zostały u nas osoby które nie wiedziały kompletnie nic o Touhou, albo ich zasób wiedzy kończył się na bad apple i un owen? MNÓSTWO razy.Hm. Wg mnie nadal to mniejszość, jeśli policzyć aktywnych userów. Jakoś ogólnie ostatnio na forum jest spokój, jeżeli chodzi o idiotów.
That's not the fucking point.Ile razy było tak, że zostały u nas osoby które nie wiedziały kompletnie nic o Touhou, albo ich zasób wiedzy kończył się na bad apple i un owen? MNÓSTWO razy.
Cytat: Maluetar w Sierpień 04, 2013, 15:45:43Chodzi o to co swoim zachowaniem zaprezentuje nowa osoba, a to, że zachowuje się jak niedorozwinięty analfabeta to tak go traktujemy. Stop. Czyli rozumiem, że ludzie, którzy faktycznie mają np. problemy z pisownią albo są po prostu dziećmi (sory, dla mnie wiek 12-15 to jeszcze dzieci), nie mają wstępu na forum th.pl, a jeśli już mają to muszą mieć w ciuuuuuuul samozaparcia i silną psychikę (co w ich wieku jest raczej niemożliwe) ? ;)
Chodzi o to co swoim zachowaniem zaprezentuje nowa osoba, a to, że zachowuje się jak niedorozwinięty analfabeta to tak go traktujemy.
Ok. Zgadzam się z 70-80% tego, co mówisz, ale popatrz też trochę na wasze metody walki z rakiem. I sam oceń, czy one są na pewno dobre i skuteczne.
Cytat: Mayuki w Sierpień 04, 2013, 16:03:58Cytat: Maluetar w Sierpień 04, 2013, 15:45:43That's not the fucking point.Ile razy było tak, że zostały u nas osoby które nie wiedziały kompletnie nic o Touhou, albo ich zasób wiedzy kończył się na bad apple i un owen? MNÓSTWO razy.Hm. Wg mnie nadal to mniejszość, jeśli policzyć aktywnych userów. Jakoś ogólnie ostatnio na forum jest spokój, jeżeli chodzi o idiotów. Pisząc to co zacytowałeś i kilka innych rzeczy nawiązywałem głównie do naszego kanału IRC w którym integracja między ludźmi jest o WIELE lepsza niż na forum.
Tzn zaraz, skoro tak, to twierdzisz, że na IRCu jest dużo idiotów a mimo tego integracja jest o wiele lepsza niż na forum ? Coś mi tu nie pasuje.
Jeśli, jak to już ktoś wcześniej powiedział, będzie zasada "everybody is welcome", to po prostu nazlatuje się tu mnóstwo 4funów i innych osób jego pokroju. Wg. mnie jeśli ktoś trochę chociaż się na Touhou zna, jego wypowiedź ma w sobie odrobinę logiki i potrafi pisać poprawnie po polsku, to nikt się raczej nie przypierdoli.
@Raion: myślałem o czymś w stylu "Guide for Nowomysza's - How to use forum and avoid haters" :D
Czytam stare posty,i co wy macie z tym mięsem?Na prawdę nie można nie lubić mięsa?
Po zalogowaniu zamiast do regulaminu powinno być przekierowanie do niego.