okres nowomyszowy dawno przeszedł, ale dopiero co odkryłem ten topic (szybko, ne ?); i z racji tego, że Kriss ogłosił wszem i wobec, że mnie nie zna, to piszę:
1. Imię
Maciej
2. Nick
Hitsu, Mayuki lub Hitsu Mayuki (dawniejszy to Arvalorn dan Riijen, z czasów gdy byłem bardziej fantastą niż fanem m&a)
3. Wiek (data urodzenia nie potrzebna)
23 lata skończone (a datę napiszę jednak bo oryginalna - 29 luty ^^)
4. Miejsce zamieszkania
Pabianice (koło Łodzi)
5. Zainteresowania
kultura japońska, język japoński, geografia świata, podróże małe i duże (lubię spędzać życie na walizkach), turystyka i rekreacja, sport, muzyka instrumentalna i elektroniczna (zwłaszcza starsze utwory), new age, ale także dobry viking metal i gatunki niszowe (głównie niecodzienne połączenia gatunków); o m&a i th nie będę wspominać bo to oczywista oczywistość ;) literatura fantastyczna, ze wskazaniem na Sapkowskiego i Pilipiuka, strategie turowe, sny (lubię je interpretować a także interesują mnie rozmaite zjawiska z tym związane), psychika ludzka, zjawiska paranormalne...
6. Od kiedy interesujesz się Touhou
od lipca 2008 roku czyli od Funekai
7. Słów kilka o sobie ?
obecnie studia na kierunku turystyka i rekreacja, aspiracje do tego by zostać pilotem wycieczek, najlepiej z komunikatywną znajomością języka japońskiego; w wolnych chwilach rower, dobra muza wymieniona wyżej, podróżowanie palcem po mapie, przemyślenia związane z moją wyobraźnią, a także gra, w którą gram od 12 lat czyli HOMM III ;) otwarty na ludzi, aktywny ale często leniwy...