Odp: Przedstaw się
Dzień dobry~.
No więc, jestem Ayakashi ( można mówić skrótowo Akash, jak komuś tak łatwiej ) a naprawdę na imię mi Natka. Niedawno wybiła mi 17-nastka. Mieszkam w Zagłębiu, a dokładniej Sosnowcu. Tak, jestę gorolę~.
Nie wiem jak mam siebie opisać. Różnie się zachowuję w stosunku do ludzi. Mam zbyt wiele oblicz XD Na co dzień posługuję się językiem sarkazmu i ironii. W dużym gronie nieznanych mi osób, potrafię być cicha i więcej obserwuję niż się udzielam, natomiast gdy otaczają mnie lubiane osoby, to potrafię być jedną z najgłośniejszych osób, której trudno się przestać śmiać. A jeżeli ktoś mnie wkurzy, to włącza mi się yandere mode i nie zawaham się splunąć kwasem, jadem kiełbasianym i cyklonem B. c:"
O zainteresowania mnie lepiej nie pytać, serio, gdyż odpowiem wam, że interesuje mnie historia Czarnobyla ( Tak. I chcę tam kiedyś pojechać zwiedzić. I w stalkersów też chcę w końcu zagrać, a na razie komputer za stary by zainstalować ;-; ), Oświęcimia, Hitler i Stalin. No. A na doprawienie powiem, że kolekcjonuję kamee, zegarki kieszonkowe i noże c: ( Nie, Sakuya to nie jest moja waifu c:" ).
Touhou interesuję się od... 2 lat? Nom, gdzieś tak, choć już znacznie wcześniej poznałam ,,Dziewczynkę z kryształowymi skrzydełkami" i ,,Marisa stole the precious thing".
Nom, to tyle. ;u;