Cytat: Ignacy Przybylski w Październik 05, 2012, 14:12:55same dziewczyny w grach to z mojego punktu widzenia straszne badziewie.Pograj w Stalkera, tam sami faceci, będziesz miał równowagę.
same dziewczyny w grach to z mojego punktu widzenia straszne badziewie.
Cytat: Ectopia w Październik 05, 2012, 12:21:30Chuje muje liczyłem na nową phantasmagorie.Jako nową Phantasmagorię obstawiałbym grę o pełnym numerku.
Chuje muje liczyłem na nową phantasmagorie.
Nah grafika bardzo ładna ale ciekawe czy dojdą jakieś nowe dziewczynki xd
Kolejna bijatyka? Meh.
Cytat: Hotaru w Październik 05, 2012, 14:27:22Nah grafika bardzo ładna ale ciekawe czy dojdą jakieś nowe dziewczynki xdzupełnie nowe ? nie liczyłbym na to : )
nie no, taka Seiga mogłaby być, albo Mikoale ja i tak czekam na ekipę z Palankin Ship, jak nie będzie to możliwe, że znowu dropnę po paru potyczkach
Cytat: Mayuki w Październik 05, 2012, 16:37:38nie no, taka Seiga mogłaby być, albo Mikoale ja i tak czekam na ekipę z Palankin Ship, jak nie będzie to możliwe, że znowu dropnę po paru potyczkachSkoro fabuła jest związana z wojnami religijnymi to z pewnością będzie Miko i Byakuren. Może Kanako też będzie w tej części.
Eh? Akurat Ascension Kick Reimu był w każdej bijatyce do tej pory.
Natomiast trzeci obrazek jest raczej intrygujący.
Eh? Akurat Ascension Kick Reimu był w każdej bijatyce do tej pory. Prawdopodobnie jako nawiązanie do jej movesetu z HRtP. Natomiast trzeci obrazek jest raczej intrygujący.
Mnie z kolei zastanawia pierwszy obrazek - czyżby (nareszcie) było trochę więcej walki fizycznej ?