Niestety to nie ja
Nagość jest bardzo ok, ale jak widzę rurę ociekającą śmietaną, blowjoba czy art na którym dama rozkłada swoje wewnętrzne zwały mięsa do oglądania, to mnie wstręt nachodzi i przełączam.
Krolo: Niestety to nie ja, mieszkam na wsi, która jest w prawdzie na Mazowszu, ale to zacny kawałek drogi do warszawy.
Uff, swoją drogą spodziewałem się tutaj ludzi letko zboczonych a tu proszę. Społeczność z pierwszego wrażenia wygląda na przyzwoitym poziomie.
Co do anime, nie byłem na konwentach. Zwyczajnie dla tego że nie wiem jakich ludzi tam mogę się spodziewać...
@KretonJeśli chcesz dawać pozory że Małysz żyję to lepiej poczekaj aż ktoś inny napisze pod twoim postem czy coś.
Za pierwszym razem to bło smieszne, ale jak Ci zaraz jebnę... albo następnym razem jak się spotkamy :3Also hotproof że żyjęSpoiler (pokaż/ukryj)
Legenda głosi, że przy objawieniu mesjasza pewien Kamruz nie uwierzy w powtórne jego przyjście i jako odstępca od wiary strącon będzie w ognie Makai gdzie będzie płacz, zgrzytanie zębów i mentalna gimbaza :3Anyway, starczy offtpu :3
Spoiler (pokaż/ukryj)
... poczułam się nekrofilem
Za pierwszym razem to bło smieszne, ale jak Ci zaraz jebnę... albo następnym razem jak się spotkamy :3
Obawiam się, że jedyne, co macie wspólnego z Jezusem, to włosy i to, że lubicie czasem wypić sobie wina. ;S