A tak z innej beczki, czuję się trochę dziwnie nie posiadając avka z postacią ze świata Touhou.
Bijatyki to chyba moja najsłabsza strona, więc dobrze by było się trochę podciągnąć. W każdym razie, odpiszę na pewno.
I dlatego nosisz na koszulce moją waifu? :|
Jeżeli masz problemy ze zdecydowaniem jaką postać lubisz najbardziej (widzę lekkie niezdecydowanie co do Yuuki), polecam touhousort http://www.touhou.pl/4um/index.php?topic=176.0Zajmuje dużo czasu ale mi przykładowo pomagał przy wyborze ulubionych postaci :3
Cytat: NoNaku w Wrzesień 02, 2013, 22:42:40A tak z innej beczki, czuję się trochę dziwnie nie posiadając avka z postacią ze świata Touhou.Eee tam, moja waifu jest spoza TH i nikt nie robi dramy (a tylko by kto spróbował).
Cytat: PookyFan w Wrzesień 02, 2013, 22:44:13Cytat: NoNaku w Wrzesień 02, 2013, 22:42:40A tak z innej beczki, czuję się trochę dziwnie nie posiadając avka z postacią ze świata Touhou.Eee tam, moja waifu jest spoza TH i nikt nie robi dramy (a tylko by kto spróbował).*Patrzy na avek Pookyego*Twoja waifu to miś Pooky?
Jednak ktoś się orientuje ^^ Mieszkam w wsi Skawica, chociaż bardziej rozpoznawalna jest chyba nasza sąsiednia wioska Zawoja. Mamy wspólną gminę, i jak już wcześniej powiedziałam, to Zawoja gra pierwsze skrzypce :p