2. Gra w danmaku lepiej od Pookiego ;D
Wymieniłem ciebie Pooki, bo jedynymi osobami które zapamiętałem jak dobrze grają to ty i Maluetar xD Więc posłużyłeś mi jako miernik skilla :P
>Ja>Skill w danmakuHa ha ha... nope.
Gram w PoFV z NoNaku. I mam dwie wiadomości. 1. Jest bardzo ogarniętą osobą której nie trzeba było łopatologicznie tłumaczyć jak odpalić PoFV przez internet, jak co po niektórym się zdarzało. Więc jest duży plus.2. Gra w danmaku lepiej od Pookiego ;DP.S. To prawda
Zawoja,ka?Ja kawałek dalej często jeżdżę na działkę : 3
Cytat: Raion w Wrzesień 04, 2013, 16:17:14Gram w PoFV z NoNaku. I mam dwie wiadomości. 1. Jest bardzo ogarniętą osobą której nie trzeba było łopatologicznie tłumaczyć jak odpalić PoFV przez internet, jak co po niektórym się zdarzało. Więc jest duży plus.2. Gra w danmaku lepiej od Pookiego ;DP.S. To prawdaZawstydziłeś mnie :< Z ciebie też jest miły i rozsądny człowiek ^^ Jeszcze raz dzięki, za pomoc przy PoFV :pCytat: Kotori w Wrzesień 04, 2013, 16:34:01Zawoja,ka?Ja kawałek dalej często jeżdżę na działkę : 3Gdzie dokładnie? :3
Nieopodal granicy gminy Bystra-Sidzina i bodajże Jabłonka
Cytat: Kotori w Wrzesień 04, 2013, 18:37:19Nieopodal granicy gminy Bystra-Sidzina i bodajże JabłonkaO, to blisko. Jeździmy tam czasem na rowerach :D
>Przejść Koishi na B5 pośród wrzasków, syfu i niewygodyLepiej nic nie mów.