Odp: Przedstaw się
Imię: Anon (jak uznam że zasługujecie to może podeślę :> )
Nick: Lenek, będący w sumie zdrobnieniem od Lenina, ale tego drugiego już nie używam, przestałem być komunistą jakiś rok temu
Zainteresowania: Oj bohu. Tych jest sporo i o każdym umiem opowiadać godzinami. Więc bez opisywania je wyliczę: Ukraina, tabaka, biologia, chemia, muzyka, chlanie piwska, sznupanie tabaki, Stalker, Wolfenstein, postapokalipsa, furry, filozofia, tabaka, języki obce (z niesłowiańskich jedynie koreański, aktywnie uczę się ukraińskiego i rosyjskiego), internety, żarło, tabaczenie... o i jeszcze tabaka.
Toho: Od niedawna, nie miałem kasy a jest tańsze od LSD.
O sobie: Kocur któremu znudziło się trollowanie w internetach i przeniósł je do prawdziwego świata. Umysł mam jasny, choć zamknięty, serce zimne, gadkę ciętą. Skrajnie niepoprawny politycznie, szczerze wyrażam poglądy i umiem ich bronić. Choć z grubsza jestem dekadentem - nie podchodzę do życia zbyt poważnie i mam bardzo szerokie poczucie humoru. Zbyt krwawe dla niektórych, niestety.
Ale w gruncie rzeczy umiem być miły i sympatyczny. Niestety, ta wspaniała część mojej osobowości to tylko 1/8 - w takiej jestem Ukraińcem, choć ta mała cząstka przyprawia mnie o największą dumę i dni w których wychodzi na wierzch bywają piękne.
Dni spędzam grając, czytając, ucząc się, przesiadując na forum i rozmawiając na XFire. Nie jestem samotnikiem, jednak ciężko nawiązuję kontakty. A jeszcze ciężej je utrzymuję. Lepiej czuję się w otoczeniu zwierząt. Złośliwy dla ludzi, jednak zwierzęcia nie skrzywdzę.
Jedyną charakterystyczną rzeczą w moim wyglądzie są oczy - czerwone jak u zombie, ze względu na długie godziny spędzone przed monitorem.
Jestem całkowicie uzależniony od tabaki i muzyki - o ile śpiewać mogę kiedy chcę, to niestety tytoniowe hobby ostro bije mnie po kieszeni. Ale cóż, jeśli ma się katar przez 10 miesięcy w roku, to tylko takie środki można stosować.
В бой, защитники Монолита! В бой! Отомстим за падших братьев наших!