Cytat: Smoku w Sierpień 15, 2011, 16:06:47Za dużo robi tych cąłych postaci, ja bym to lepiej tolerował, jakby zamiast tony nowych dawał zaledwie kilka nowych i żeby stare powracały, zwłaszcza te z pc-98, ale on jest jaki jest i tego nie zrobi.ja się zgadzam... cóż, raczej zdecydowana większość fandomu chce, żeby właśnie robił z ten sposób, tworząc nowe części - czemu nie pójdzie fanom na rękę? trolling lol?
Za dużo robi tych cąłych postaci, ja bym to lepiej tolerował, jakby zamiast tony nowych dawał zaledwie kilka nowych i żeby stare powracały, zwłaszcza te z pc-98, ale on jest jaki jest i tego nie zrobi.
Po przejściu gry razem z Archim na Niuconie 4 muszę stwierdzić kilka rzeczy :- MIMA DZIE ?! D: Poza tym gra jest całkiem przyjemna ( choć zbyt łatwa )
Cytat: Sephi w Sierpień 15, 2011, 19:45:56Po przejściu gry razem z Archim na Niuconie 4 muszę stwierdzić kilka rzeczy :- MIMA DZIE ?! D: Poza tym gra jest całkiem przyjemna ( choć zbyt łatwa )^tak to jest jak grasz na easy ;P
Może te słuchawki upgrade'ują jej zdolność, która umożliwia jej prowadzenie 10 rozmów jednocześnie.
Ona początkowo miała umiejętnośc słuchania dziesięciu ludzi naraz. W trakcie swojej "hibernacji", czy jak to nazwiecie, zyskała umiejętnośc słyszenia "Dziesięciu Pragnień" każdego człowieka, co pozwala jej znac prawdę o przeszłości, teraźniejszości i przyszłości każdej istoty w Gensokyo i nie tylko. Tak wynika z jej dialogu z Reimu...