Odp: Przedstaw się >Beta<
Odpowiedź #16 –
1. Imię to Sylwester (zwykle Sylwek, ale i tak wszyscy z racji ksywy uparcie mówią do mnie per "Adaś")
2. Nick: Małyszeq (dawniej było to też Marker, Xiążę, Marchewa)
3: Wiek: Staro czuję, człowieki... w listopadzie będzie 25.
4: Miejsce zamieszkania: Człuchów A.K.A Drugi Po Malborku Zamek Krzyżacki A.K.A bidna mieścina z czterema kościołami.
5: Zainteresowania: różne i podłużne. Z mangi i anime tylko okazjonalnie niektóre tytuły np. Shoujo Kakumei Utena, Hi no Tori, dawniej Pokemony i Smocze Jądra. Obecnie oprócz Touhou i wszystkiego z tym związanego, to głównie pisanie różnych rzeczy, czytanie sporej ilości książek, astronomia teoretycznie i praktycznie, psychologia, zjawiska nadprzyrodzone z odpowiednią dozą sceptycyzmu, trekking i survival, do sierpnia 2010 też odtwórstwo historyczne z przełomu XIV i XV wieku... Kurczę, dużo tego, aż mi się wymieniać wszystkiego nie chce.
6: Od kiedy interesuję się Touhou. Pierwszy raz usłyszałem o tym w okolicach 5 numeru Drunk Otaku Inn, gdy niejaki Kreton :P pisał temat numeru do nas. Potem Lort przesłał mi swojego replaya z UFO i stwierdziłem, że sam muszę spróbować, bo dziewczynki fajne i muzyczka fajniejsza.Poza tym rzyganie tęczą na ekranie też zajebiste.
7: Kilka słów o sobie - co ja mam o sobie pisać? Że podrywam wszystko co się rusza? Nic z tego, pojeździcie na konwenty z Touhou.pl to sami się przekonacie (przesłanie dla nowomyszy)
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3