Już to omawialiśmy, przecież youkai są w stanie sie odrodzić. Są nieśmiertelne. (popraw mnie ktoś). Nawet poćwiartowane mogą sie zregenerować.
No, tak, rozumiem, ale nie do końca o to mi chodizło... pokażę przykłąd dzięki któremu lepiej zrozumiesz na czym polega mój dylemat:IN. Reimu route jest prawdą. Reimu i Yukari pokonały tych wszystkich bossów i ok. Ale takie Youmu i Yuyuko czy są w stanie kojarzyć kto to jest np. Mystia? kim jest Mokou i Keine? Nie wiem.Załóżmy, że można odeprzeć ten problem o tak- Yuyuko i Youmu słyszały o Keine, Mystii i Mokou. To w miarę znane osobistości, może się o nich mówi/ plotkuje.Ale czy Yuyuko i Youmu w takim razie są w stanie stwierdzić jakie spellcardy mają te wymienione postacie? wiedza jak te postacie wyglądają? Rozmawiały z nimi?To taki trywialny problem, ale nie wiem jak go rozstrzygnąć.
Nope, to akurat dość oczywisty fanon shit spowodowany portretami z bijatyk i ich lepszymi... walorami, które stoją w sprzeczności z wielkościami biustów na ZUNartach, stąd różnica. Generalnie jak coś nawiązuje do seksów / romansu (harem Maryśki, sluty, armpity, mannosuke czy właśnie pady), to są to radosne deliria fanów :V
Weź pod uwagę , że zawsze w endingu Reimu wszystkie postacie ( w tym boss'owie ) spotykają się u niej na herbacie . Wtedy pozostałe postacie mają okazję z wszystkimi porozmawiać .
ZUN w którymś ze swoich e-maili potwierdził że Sakuya nosi pady
Cytat: Pejhi w Marzec 12, 2012, 21:35:32ZUN w którymś ze swoich e-maili potwierdził że Sakuya nosi padyWypluj to, naprawdę. Jestem tak bardzo pewien, że to nieprawda, że bardziej pewnym być nie mogę.