a na czymś w zeszłym roku był failowy panel o touhou jakiegoś randoma... więc czasem im się zdarza jednak coś przyjąć threlated
jak dalej będą tacy ksenofobiczni to czas im trochę uprzykrzyć konwenty
Cytat: Kriss_Hietala w Listopad 09, 2012, 21:28:54jak dalej będą tacy ksenofobiczni to czas im trochę uprzykrzyć konwentyDopóki ich konwenty będą wiały chujem, to czemu by nie.
zobaczymy jak będzie teraz, wobec rozprzestrzeniającej się fali PZTA na niemal wszystkie konwenty...
Cytat: Mayuki w Listopad 10, 2012, 11:19:04zobaczymy jak będzie teraz, wobec rozprzestrzeniającej się fali PZTA na niemal wszystkie konwenty...Ja nie miałbym nic przeciwko, gdyby nie fakt, że z urzędu dostają 60% atrakcji.
Cytat: Piscilla w Listopad 09, 2012, 22:33:25a na czymś w zeszłym roku był failowy panel o touhou jakiegoś randoma... więc czasem im się zdarza jednak coś przyjąć threlatedo tym mówiłemskoro na ecchiconie 5 jeszcze były th atrakcje i to nasze, to coś po owym konwencie musiało się stać; Roger wtedy był tak jak i jest terazwell, dunno, ja atrakcje zgłosiłem i czekam na aprobatę
Z tego co widziałem, jak na razie nikogo z PZTA nie ma w zgłaszaniu atrakcji na konwent.
Zamierzam zgłosić te warsztaty i jeszcze może jakiś konkursik th-related, mam nowy pomysł, ale to tylko jak bede miał czas na jego przygotowanie.
Szczerze mówiąc sytuacja wygląda niewesoło, ale widzę, że nie jest do końca stracona.Też nie wiem o co dokładnie chodzi z tym animatsuri, ale sam jestem wyłączony z konwentowania, bo zwyczajnie nie mam za co.
Cytat: Smoku w Listopad 11, 2012, 16:11:07Szczerze mówiąc sytuacja wygląda niewesoło, ale widzę, że nie jest do końca stracona.Też nie wiem o co dokładnie chodzi z tym animatsuri, ale sam jestem wyłączony z konwentowania, bo zwyczajnie nie mam za co.Kwestia jest taka, że sypią im się większe imprezy. PAcon i EZcon były spoko, ale Hellcon 2 i Animatsuri ratował tylko socjal, mimo że jestem into stara Japonia mocno, a o niej(teoretycznie) traktowało ostatnie Ani.
Dla mnie największym minusem jest to, że osiedlili się w mocno ciasnej szkole, w której nie ma miejsca dla wszystkich do spania zbytnio przy większej imprezie.
Konwenty bez rezerwacji sleepów (pomijając brak toho sleepów i toho roomów, co dla mnie jest zwykle głównym punktem konwentu) mają właśnie tą wadę, że nie ma gdzie spać.