Kriss, wiesz, my wcześniej zaczynamy, wcześniej kończymy, chcą studentów z miasta przegonić na Euro xd ja 6 czerwca będę już po sesji, tej ^^
To uczucie kiedy skład Touhou.pl to było 100% facetów. Co się kurwa tutaj porobiło. Do tego brak Małysza spamującego wszędzie, że jakieś dwie nowe dziewoje się pojawiły na forum. Świat schodzi na psy.
Z 2D nie porozmawiasz, nie przytulisz, nie jesteś w stanie z nią się kochać ani przeprowadzić z nią żadnej interakcji =D
Dajesz temat Deviol o dzieciach naszych waifu.
1. Imie - Michał2. Nick - BuraQ (zawsze ten sam)3. Wiek - 224. Miejsce zamieszkania - Ostróda(wakacje) / Warszawa(studia)5. Zainteresowania - touhou, derp. Z rzeczy niezwiązanych to mangi często czytam.6. Od kiedy interesujesz się Touhou - grudzień 20097. Słów kilka o sobie ? - hum, zbieracz (cyfrowy) i stalker. Bardzo lekka znajomość japońskiego (ale czasem się przydaje). Jako że mam sporo okładek z albumów touhou mogę na życzenie romanizować utwory (tłumaczenia - nope, not really, ale "pośpiewać" też jest fajnie xD). Do tego trochę robię na wiki (tzn. touhouwiki, angielskiej), więc jak ktoś ma jakieś pytania (zwłaszcza o Lyrics pages) albo chciałby popomagać to można walić. Aha. 188cm wzrostu :V
O, student z Wwy, to trzeba opić. Jaki kierunek i uczelnia?
i stalker
Heh, sporo ludzi ode mnie wyższych podobno było na Nejiro, a nie zwróciłem uwagi. Trzeba będzie kiedyś solidne mierzenie wśród touhowców przeprowadzić.Cytat: Sulejman w Październik 05, 2011, 20:12:34O, student z Wwy, to trzeba opić. Jaki kierunek i uczelnia?UW, MIM. Informatyka. Spore mam luzy w tym semestrze więc do picia zwykle chętny :3
A co do spraw wzrostowych - Mayuki chyba najwyższy, 194,5 cm.
No to zapraszam, choćby w tym tygodniu :3