ja ostatnio polubiłem themkę z 1 stage :) ale tak to już jest - mnie się nic nie spodoba od razu
Mima Mimą ?
a moim zdaniem Kasen zupełnie nie pasuje do fabuły i raczej nie wyląduje ani w 6 stage ani w EX;
Cytat: Mayuki w Lipiec 27, 2011, 17:47:22a moim zdaniem Kasen zupełnie nie pasuje do fabuły i raczej nie wyląduje ani w 6 stage ani w EX;>Główne zajęcie Kasen-Zabijanie Duchów>Nie pasuje do fabuły...no chyba jednak tak...
Cytat: Drewko Nocny Robak w Lipiec 27, 2011, 20:14:20Cytat: Mayuki w Lipiec 27, 2011, 17:47:22a moim zdaniem Kasen zupełnie nie pasuje do fabuły i raczej nie wyląduje ani w 6 stage ani w EX;>Główne zajęcie Kasen-Zabijanie Duchów>Nie pasuje do fabuły...no chyba jednak tak...wiem, ale tu mi nadal coś nie pasuje - brakuje mi realnego powodu, dla którego heroiny mogłoby z nią walczyć; ewentualnie mogłaby stanąć po ich stronie...chyba, że konkurencja (jak w 4 stage MoF); w każdym razie nadal jestem sceptyczny co do jej pojawienia się, a już na pewno nie w EX (gdzie cała sprawa z duchami powinna być już załatwiona i powinien być jakiś uber boss); ewentualnie 4 lub 5 stage...ale to tak dałbym 5-10% ;)
Może ZUN zrobi coś zupełnie nowego i Kasen byłaby postacią towarzyszącą naszej heroinie? Wisiałaby w powietrzu koło niej, strzelając, ew. zachowywałaby się jak myony wokół Youmu. To byłoby coś zuepłnie nowego w serii.