Odp: Ulubione Postacie v.2
Odpowiedź #42 –
o, to tutaj się bardziej wypowiem
*inb4 uznają ją potem za debilkę, ale kij XD*
1. Yuyuko - całokształt. o moe designie to mogę nawijać i nawijać - jest przesłodka. do tego ten delikatny charakter, trochę dziecinny, mimo wszystko zazwyczaj spokojny, jednak jest to zmienne w zależności od sytuacji. po prostu ona jest takaaa... taka zajebista ;___; ten jej delikatny uśmiech, fmndigpsjioasf, awwwwww *must stop* poza tym fandomowe pomysły w jej przypadku są zajebiste. ten apetyt i wgl... czemu to jest słodkie ;_;
2. Marisa - pomijając, że pierwsza postać, jaką w ogóle poznałam z toho, pierwsza na którą tardziłam... to ona ma taki kurwa mój charakter XDDDDDD (pamiętajo niucon3!) poza tym teksty, dizajn too, daze i mastahsupakuuuuu~~ wersja PC-98 też jest zajebista, nawet nie wiem, czy nie bardziej :P
3. Patchouli - ee, jest moe. książeczki, piżamki o: lubię w ogóle takie postacie, podoba mi się jej całokształt. no i ma też kilka moich cech, na które raczej wpływu się nie ma XD" (no chyba że chodzi o hikikomori modo)
4. Yuuka - i teraz mi się głupio przyznać, bo kiedyś ją hejciłam, ale że Hachi na nią tardzi, to mnie stardziła ;_; zaczęło się od niewinnych aranżacji, które mi się spodobały. skończyło się na tym, że stwierdziłam, że jest zajebista i kropka.
5. Yukari - troll z cyckami. a tak serio to lubię jej charakter, jest taki niepowtarzalny. dizajn też jest spoko.
6. Kaguya - neet! całokształt i to, co robi z nią fandom XD i jej theme jest zajebisty w chuj.
7. Mystia - zaczęło się głównie przez Yuyu XD" pomyślałam, że w sumie fajne couple, chociaż mało popularne :< czo by tu pisać, Mystia jest słodka, jej całokształt jest fajny. polubiłam ją i to bardzo~ :3
starczy.