Ilość głosów: 11
tak btw. akurat czepianie się MariAri i !Fanon!Tsun!Alice nie jest na temat.
@Krolo Już sam fakt że jedynie cycki definują kobiece ciało jest godny zesłania do piekła.
nawet deski są zazwyczaj kształtniejsze od loli.
Zaś wrzucanie Aseksualistów do LGBT... Jakbyś trochę zbadał temat, byś wiedział że część z nich identyfikuje się z LGBT ale zdecydowana większość nie. Nawet osoby które socjalizują się na forach typu AVEN, często nie czują się częścią społeczności Tęczowych.
Ludzie aseksualni czy inni tęczowi, którym z jakiegoś powodu się to nie podoba mogą najzwyczajniej w świecie tego typu rzeczy unikać, natomiast dla całej reszty jest to błogosławieństwo.
Cytat: Scarpi w Lipiec 06, 2016, 02:09:55Uniwersum pokochałem głównie za postaci. Za charaktery, za interakcje bla bla blaCytat: Scarpi w Lipiec 06, 2016, 02:09:55Co ma do tego nsfw? Otóż nie mam pojęcia.Przynajmniej jesteś szczery.
Uniwersum pokochałem głównie za postaci. Za charaktery, za interakcje bla bla bla
Co ma do tego nsfw? Otóż nie mam pojęcia.
Cytat: Scarpi w Lipiec 06, 2016, 02:09:55Tylko czy robienie ze stron fandomowych miejsc pomocy w fapie jest aby na pewno okej?Tak.
Tylko czy robienie ze stron fandomowych miejsc pomocy w fapie jest aby na pewno okej?
ich zachowanie często było ukierunkowane impulsami, więc o ile ZUN wspomina np. bardziej o tych wynikających z potrzeby zaspokojenia głodu, jedne żywią się emocjami, inne energią spirytystyczną, ale zdecydowana większość ludzkim mięsem (choć te randomowe długo raczej nie żyją jak Reimu wkracza do akcji) i tutaj np. Rumia jest dobrym przykładem, to te impulsy wcale nie jest powiedziane ograniczają się tylko do tego wyłącznie aspektu.
Co? xDTo zabrzmiało tak, jakby osoba chodząca do szkoły z plecaczkiem w hentajdzieffczynki obraziła się na cały świat za to, że mają go za dziwaka.
Takie małe skojarzenie
to nadszarpuje wizerunek fandomu, czyniąc z nas jakieś zdegenerowane oblechy zafiksowane na punkcie lolitek...
Zawsze mnie zastanawiało, co ludzie widzą pociągającego w ciele de facto niczym nie różniącym się od męskiego (oprócz genitaliów rzecz jasna).
Mi się coś kojarzy, że Seiga spierdoliła właśnie dlatego, że nie chciała swojemu popuścić, ale jest późno i nie chcę mi się sprawdzać.
Przed R34 niestety nie da się uciec. Czy to dobrze czy to źle? Moim zdaniem jednak osoba która z tym nie chce mieć do czynienia powinna mieć do tego prawo. Zaś stereotyp nerdów wielbiących lolitki po części jest nieprawdziwy, ale się trzyma.Może jednak warto jednak z nim zawalczyć?