muzyka(breakcore itp., dnb, touhou-related)
Cytat: Mishukimuzyka(breakcore itp., dnb, touhou-related)Wyczuwam dobry gust.
Domo. Co ten hat-trick nowych gości, jakaś akcja promocyjna strony jak nie patrzyłem?
3. Wiek 16,5 D:
Żeby się nie okazało, że to powtórka tego ostatniego... trolla? z nawałnicą "nowych userów"...
Cytat: Mishuki w Sierpień 19, 2014, 21:13:343. Wiek 16,5 D:W H O A
Troll ze mnie taki jak z koziej... z kozy trąba.
Cytat: Arisu w Sierpień 19, 2014, 22:00:42W H O A...hum? ;w;
W H O A
Co ten hat-trick nowych gości, jakaś akcja promocyjna strony jak nie patrzyłem?
Mogę się mylić (i mam taką nadzieję)
Nieźle poznać na tym forum towarzysza w podobnym wieku ; v ;Spoiler (pokaż/ukryj)Whoops, wydało się
Witajcie szanowne młodociane nołlajfy!Widzę, że ciężko Wam w społeczeństwie i nie widzicie świata poza ekranem monitora, lecz naprawdę nie mogliście lepiej trafić. Tutaj, w doborowym towarzystwie i fantastycznej atmosferze, macie szansę naprawić swoje umiejętności interpersonalne i z uśmiechem spojrzeć na drugiego człowieka, jednocześnie pogłębiając swoją pasję do małych dziewczynek.Na tym forum każdy da Wam coś od siebie: Smoku kulturę, Pooky ogładę, a Sephi umiejętność podrywu. Gdy zabraknie Wam słowa pisze z critzem, a gdy męskiej pociechy - ze mną. Gdy po paru dniach zaczniecie się zastanawiać nad organizacją swojego już trochę polepszonego życia - konsultujcie się z Kretonem.Nie wstydźcie się też pytać o fap material, każdy ma go pod dostatkiem! Dla każdego coś się znajdzie ;3Siadajcie i rozgośćcie się. Piszcie w tematach. Wpadajcie na kony. Rozkoszujcie się Touhou razem z nami.P. S. Lubicie Bleacha?
Widzę, że ciężko Wam w społeczeństwie i nie widzicie świata poza ekranem monitora, lecz naprawdę nie mogliście lepiej trafić. Tutaj, w doborowym towarzystwie i fantastycznej atmosferze, macie szansę naprawić swoje umiejętności interpersonalne i z uśmiechem spojrzeć na drugiego człowieka, jednocześnie pogłębiając swoją pasję do małych dziewczynek.
Na tym forum każdy da Wam coś od siebie: Smoku kulturę, Pooky ogładę, a Sephi umiejętność podrywu. Gdy zabraknie Wam słowa pisze z critzem, a gdy męskiej pociechy - ze mną. Potem, gdy zaczniecie poważnie się zastanawiać nad organizacją swojego lajfu - konsultujcie się z Kretonem.
Nie wstydźcie się też pytać o fap material, każdy ma go pod dostatkiem! Dla każdego coś się znajdzie ;3