Odp: Codzienna Burza Mózgów Touhou (teraz: NAJLEPSZA / NAJGORSZA FRYZURA)
Hey diddle diddle, the cat and the fiddle, the cow jumped over the moon. The little dog laughed to see such sport, and the dish ran away with the spoon.
46. NAJLEPSZA / NAJGORSZA FRYZURA
Był już temat o śmiesznych czapkach, więc teraz czas na krytyke czupiradeł ulubionych loli. Jako że dana loli jest całością, to nie ma problemu oceniać po wrażeniu ogólnym, nie musi być w izolacji (jeśli ktoś np. uważa że fryzura Suwako robi zajebiste wrażenie z Pyontą na głowie, to ma do tego prawo, bo fryz jej pasuje i dopełnia ogólnemu dobremu wrażeniu). No i oczywiście trzeba zaakceptować fakt że kolor fryzury też się liczy do dobrego wrażenia, i że to animeland - niebieskie, pomarańczowe czy siwokoperkowe włosy znacznie bardziej pasują, niż mogłyby w rzeczywistym świecie :V.
Jako pierwsza nagrodę główną dostaje Seiga "Nyan Nyan" Kaku. Pierwszą rzeczą, która uderzyła mnie w sekundzie w której ją (i reszta świata) zobaczyłem był ten fryz. Kolor IDEALNIE pasuje jej pod ubrania, ale te chińskie pętle dodają jej oryginalności, przez co całość wraz z patykiem tworzą wrażenie jednocześnie fryzury dystyngowanej i moe fryzury jednocześnie. Awww.
Następna, która normalnie miałaby tutaj pierwsze miejsce od ręki jest Utsuho "Okuu" Reiuji. Mam słabość do gęstych i w chuj długich włosów, oraz to jest jedna z kondygnacji, w których brunet faktycznie mi się podoba, ale Okuu to coś więcej. Włosy do pasa + końcówki w nieładzie + przechodzenie od czerni do mrocznej czerwieni = epicki płomień.
Kolejne odznaczenie dostanie się Tenshi Hinanawi, za także długie włosy w wyjątkowo mi się podobającym i przyjemnym błekicie, z ładną grzywką i współgrającymi kolorami. Aby sprawiedliwości stało się zadość, muszę jeszcze dodać Sanae Kochiyę za miks warkoczu, długich i nieco pofalowanych włosów w ładnym zielonym i tych żabio-wężowych spinek, Patchouli Knowledge za te 2 śliczne, fioletowe warkocze z kokardami i także długie z tyłu, Reisen Udongein Inabę za to co Tenshi tylko w fiolecie, Kurumi za śliczne słomkowe włosy do chuj wie jak nisko, Wriggle Nightbug za bardzo ładny kolor, prosty ale pasujący do jej głowy kształt i podkreślenie jej dziecinności oraz może Kaguyę Houraisan za jej wzorowy hime cut.
Nad złymi nie chce mi się nawet myśleć i nie mam raczej prawdziwie nielubianych, może tylko to co niedawno walnąłem o Sakuyi wystarczy :V.
Official Husbando of Sanae-chan. || Z naszym miotaczem danmaku Ty też możesz bezkarnie strzelać do małych dziewczynek!