7. Słów kilka o sobie? - Nie lubię dzieci, jestem hejterem i czuję się źle, kiedy uświadamiam sobie, że otaczają mnie zewsząd skończeni idioci. Lubię się kłócić i gryźć, aczkolwiek to raczej nie z własnej woli, a z konieczności. Poza tym jestem milutka, trololo :3
Sulfur.
Gram (...) tin whistlu, (...) Słucham metalu, muzyki celtyckiej,
Gram na skrzypcach
Trochę też rysuję, lubię się babrać w fotoszopie, a moim zboczeniem są kredki, które traktuję jak dzieci i nie lubię ich temperować
Nie lubię dzieci
Cytat: Geminorum w Wrzesień 10, 2011, 19:56:16Sulfur. siarka ? O.oCytat: Geminorum w Wrzesień 10, 2011, 19:56:16Gram (...) tin whistlu, (...) Słucham metalu, muzyki celtyckiej, już cię lubię ;)powitać również
Zwłaszcza, gdy drą mordy i dewastują wszystko dookoła/są rozpieszczone do granic możliwości i nie wolno ich palcem tknąć... Brrr
Nie lubię dzieci (...)
Roxiee - dA mam, ale z racji tego, że jest tam kurde za dużo shitu z mojej przeszłości, pokazywanie go może okazać się kompromitujące : D
trzeba je tak wychować by tak nie robiły :) mowa o własnych, nie o cudzych, własne można tknąć i to bardzo ;3
Nutella... ale perwersyjny nick :D A myslałem, ze anaru-chan(anal) to już było hard ;PPoza tym jak mozna nie lubieć dzieci... każdy w końcu będzie je mieć i należy mieć na uwadze, że dziecko wyczuje Twój nastrój, na nie nei działa żaden sztuczny usmiech. Dzieci wszystko wyczują od razu ;)
Dawaj dawaj, nie wstydź się, trzeba poszerzyć listę łoczowanych ^___^
Swoje własne dzieci będą akceptowalne, gdyż przeleję w nie mądrość swą i światopogląd swój.
www.goldenka.deviantart.comChyba wciąż jestem na tym koncie tylko dlatego, że szkoda mi favów xD