Odp: Imagination
<Był, spojrzał, nie uznał za potrzebne dzielić się w temacie za bardzo>
Dobra, napiszę parę słów.
Nie lubię, gdy się skupia tylko na jednym sposobie jej przedstawienia, gdyż nawet ludzie mają różne twarze i zachowania. Może być i zasłodzona, i brutalna, okrutna, kochająca, szczęśliwa, cierpiąca, zamyślona, naiwna, doświadczona, wyjątkowa. po prostu piękna. Upraszczanie do jednego schematu jest dla mnie za proste, postacie zdominowane przez proste cechy są nudne. Wyłącznie moe Flan, albo wyłącznie okrutna sadystka - debilizm jakiś.
Aprobuję różne stroje, nie jestem tak bardzo przywiązany do oryginalnego (liczy się sama osoba), choć bardzo jej pasuje :3. Zawsze zwracam za to uwagę na skrzydła - oryginalny układ kolorów dostaje ode mnie plus. Jakaś ciekawa ich interpretacja (kwiatowa, żywiołowa, magiczna, można sprawdzić pool "Fancy Winged Flandre") też zawsze trafi do folderu z ulubionymi. Zwykle jednak są w układzie 7 ośmiościanów w kolorach tęczy, ciepłymi bliżej niej (bardziej się podoba), lub zimnymi bliżej niej. Bywają też w odcieniach jednej barwy, w oryginalnym (cyjan-niebieski-fiolet-czerwony-pomarańcz-żółty-zielony-cyjan), albo w całkowicie losowym (...skąd oni go biorą xD)