Dział z DOTS zwłaszcza rzuca się w oczy jako coś co nie potrzebuje być na głównej.
No i poradniki, changelogi, downloady, replaye, opisy postaci się poszły kochać się razem z działem
Fajnie by było, jakby logo z Marisą było klikable i przenosiło na stronę główną forum.
Zablokowanie możliwości tworzenia niewymiarowych sygnature
Może przy okazji usunięcie funkcji "center" z blokowanych i lekkie powiększenie maksymalnych wymiarów?
Offtopic jest niewidoczny dla niezalogowanych użytkowników, imo każde świadectwo aktywności strony powinno być widoczne
Dodanie działu poświęconego powitaniom (Nowe osoby średnio mają co napisać na początek.)
Hmm, że chcesz centrować coś większego? 1MB 450x200 jest całkiem spore.
Jest niby Przedstaw się, może to nie dział, ale w teorii to drugi temat w pierwszym dziale :/
Mam na myśłi to, że teraz wszystkie sygny przylegają do lewej strony ekranu i nie da się ich wycentrować (przynajmniej mi się nie udało). + Troszkę większa sygna byłaby fajnym bonusem dla osób chcących bardziej spersonalizować swój profil
Dział wydaje się lepszą rzeczą do takich spraw aniżeli jeden mały temacik ogólny. Ba, aktualnie "przedstaw się" jest trochę nieżywe, a raczej nowomyszy nie będą bumpować tematów, gdzie ostatni post był rok temu :v