Aww, to ja też napomknę o swych ulubionych postaciach.
Medicine Melancholy - Jak. Ja. Ją. Kocham. >w< Jest loli, do tego dość mało znana = nikt mi jej nie zabierze (awawawaw, mam waifuuuuuu~ ♥) Niziutka, podoba mi się koncept jej jako lalki, mieszka w cudownym, uroczym, ślicznym miejscu~ Ano i ta jej urocza wstążeczka i piękne błękitne oczy i manipulacja trucizną. Tuliłabym :3
Również, pewnego dnia stwierdziłam, że muszę sobie znaleźć jakąś oryginalną postać, do kochania, i tak robiąc listę, wpadłam na Medicine. To jeszcze było dawno, jak nie ogarniałam postaci wszystkich. I stwierdziłam, że ją będę kochać i tak zostało :333
Tewi Inaba - Bo loli, bo króliczek, bo czerwone oczy, bo naszyjnik z marchewką, bo przynosi szczęście >w< Esencja słodkości~ Ah, i jeszcze jej ogonek :3 Sprytna bestia, nie powiem :333
Nue Houjuu - Polubiłam ją, gdy pierwszy raz udało mi się pokonać przeciwności stage extra UFO i dotrzeć do rozmowy z nią. Polubiłam ją za trójząb no i ogółem jest taka awwww~ Urocze wdzianko :3
Tenshi Hinanawi - Boże. Taki cudowny strój, takie śliczne niebieskie włosy, okalające twarzyczkę z pięknymi [glow=red,2,300]CZERWONYMI[/glow] oczami. (Jakoś tak kocham te czerwone oczy >w<). Jej strój mogłabym wychwalać miesiącami, bo jest po prostu genialny. Tyle szczegółów, a zarazem nie jest aż tak przesadzony, no, ale nie o stroju mi tu pisać xD Moim zdaniem, mimo tych swoich zapędów i charakterku, jest słodziutka :3 I ten kapelusz z brzoskwiniami, awww~
A o Yuyuko, Suwako, Suice, powiedziałabym praktycznie to samo co inni. Są urrrrocze~ :333
~~
Mayuki, ukradła siostrom Watatsuki sake, czy coś takiego :3