Btw: set z Remi... masz dobry gust :3 (chociaż Patchy lepsza xD)
Właśnie, widziałam Cię ostatnio na irc chyba kilka razy - jak wrażenia?
(konserwatorów powierzchni płaskich)
Zawsze można mówić o instynkcie tacierzyńskim, ale to wcale dobrze nie zabrzmi xD
Widziałem ZUNa z piwem, ale nigdy nie widziałem by był najebany. więc słabo z tym pijakiem.
Ja się nie muszę usprawiedliwiać. Szukacie kozła ofiarnego czy co, że tak ciągle na mnie wjeżdzacie ? jak prowokowałem flejmy i rzucałem łajnem na prawo i lewo to było ok, ale teraz to ja jestem tym złym i trzeba się przypierdalać do wszystkiego? Skończcie proszę bo to się śmieszne i nudne robi. Wystarczy, że połowa mangozjebowej strony FB wiąże mnie z kyuudelkiem i hejcą przy każdym możliwym kroku.
Jestem tu od niedawna, co rozumiecie przez pisanie, 'gówno nas zalewa, hurr durr'? Polski fandom MLP wydaje się znacznie bardziej obesrany, ale co ja tam wiem
Cytat: SmokuWidziałem ZUNa z piwem, ale nigdy nie widziałem by był najebany. więc słabo z tym pijakiem.Czy to nie tak, że japońskie piwo jest słabsze ?
Okej, rzeczywiście nie jest z nami aż tak źle. Co do gówna, to miałam na myśli osoby, które po wejściu na forum zaraz z niego odchodzą i mówią "hurr durr, ale zjebanie", nawet nie korzystając z irc, gdzie imo jest większy ruch i znacznie większa styczność z człowiekiem przez konwersacje in real time. Poza tym chodzi o niektóre osoby stąd.
Irca sobie dawkuję raz na jakiś czas, żeby czegoś za szybko nie spierdolić i mi się podoba : P
Możesz spierdalać tyle razy ile zechcesz - tak długo jak będziesz zachowywać się normalnie - raczej nikt się nie przyczepi.
Też tak u was gorąco? :|
Przez ten czas, który znacie Touhou, zmieniała wam się ta najbardziej ulubiona postać?