Odp: Przedstaw się
Waldemar
Zanarhi aka sgt. Tyrael (dla świata zewnętrznego Shameimaru)
Jej, powiem że prawie 18, no tak 80% postępu na 17 poziomie ;)
Zamieszkały w ok. Siedlec (Mazowieckie, taka prowincja)
Interesuję się przede wszystkim no wszystkim po trochu. Od zabawy z bronią palną po taktyki wojsk specjalnych. Polityka też tak trochę. Nie mam zainteresowań zbytnio, dobrze?!
Touhou interesuje się od niecałego roku, zaczęło się od U.N owen was her... i się skończyło na stanie aktualnym. Przede wszystkim muzyka jest moją smykałką, w gry to tylko IN, MoF, SA (poziom norm w porywach do hard) oraz Hisoutensoku. Nieoficjalne to "Dat Youmu 3d game :D". Ale dla mnie Touhou to przede wszystkim muzyka począwszy od oryginałów skończywszy na wokalach przeważnie Toho Eurobeat. Ostatnio biorę się za książki, a właściwie szukam opowiadań, tych oryginalnych (coś czytałem o Rinosuke) oraz fanowskich. Mam nadzieję, że pomożecie.
A o sobie krótko - człowiek bardzo rozpoznawalny w swoim towarzystwie, ukrywający się z uwielbieniem dla całego Touhou Project, gdyż ludzie stojący przy mnie tego nie tolerują. Skryty fan touhou w skrócie. Człowiek lubiący tworzenie własnych teorii (np. teoria uniwersalnego wiadra czy bułki jako uniwersum wszechświata). Najbardziej w sobie cenię kreatywność i potęgę wyobraźni, gdybym miał talent do pisania wydałbym kilkanaście książek. W wolnych chwilach tworzę w swojej wyobraźni świat własny, przeważnie jak oto Waldemar jest w Gensokyo :D. Chciałbym być bardziej fanem touhou i czerpać z tego większą radość wraz z innymi tohofanami. Dziękuję za uwagę i witam. Historia odnośnie wygranej w lotka bardziej mnie przekonała aby tu się wplątać.