próbowałem PCB extra to ledwo co do Ran doszedłem i padłem na jej pierwszym spellu.
Pamięciówki pamięciówkami, ale mnie w Phantasmie zawsze Ran rozwala przynajmniej dwukrotnie podczas tego posranego spella gdzie zaczyna się kręcić po całej mapie srając na wszystkie strony danmaku. :F
Cytat: JediusPamięciówki pamięciówkami, ale mnie w Phantasmie zawsze Ran rozwala przynajmniej dwukrotnie podczas tego posranego spella gdzie zaczyna się kręcić po całej mapie srając na wszystkie strony danmaku. :FTo jest akurat jeden z łatwiejszych spelli :] Jeśli nie najłatwiejszy.
Najgorsze u Flan są randomowe clusterfucki w stylu Starbow Break, czy Four Of A Kind.
Cytat: MałyszeqNajgorsze u Flan są randomowe clusterfucki w stylu Starbow Break, czy Four Of A Kind.FoaK ? Are u Fucking kiddin' me ? Ze Starbow Break sie zgodze. Ale FoaK to śmiech na sali i naprawde trzeba miec skilla żeby stracić tam życie.
Kagome trudniejsze niż Cranberry Trap? Polemizowałbym - czasem ma tendencję do robienia random walli i zamykania Cie w niemożliwych konfiguracjach.