Lubię Cię.
Z tego co wystalkowałem, to muszę powiedzieć, że dobrze rysujesz.
Zawsze lubiłaś modę wiktoriańską czy to przez Kuroshitsuji?
Cytat: Maho Shojo Modrzej w Lipiec 09, 2011, 03:11:37Lubię Cię.Obyś się kiedyś na żywo mnie nie wystraszyła... :'D
@RoxieeGrunt, że pracujesz i się rozwijasz. To już wystarczający powód, aby Cię polubić. Zdrówko. *Gulp.*
W takim razie czeka mnie DL angielskiego HOMM III (parę lat temu była dobra wersja polska, ale ta obecna... cóż, ssie) i WoGa.
Wizerunek Kuro zniszczył mi napływ szalonych tardek Sebaszczana i yaoistek oraz yaoistyczne tendencje autorki...W każdym razie tardem nigdy nie byłam i moje zainteresowanie tą serią wynikło tylko z tego, że autorka ma fajną, szczegółową krechę, zwłaszcza jeśli chodzi o tła.
Czy ja dobrze słysze?Podróże, japonia, polska fantastyka i viking metal? ;DDo tego dziewczyna od Steampunku?WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
widzę, że myślimy podobnie :'D
Podróże, japonia, polska fantastyka i viking metal? ;DDo tego dziewczyna od Steampunku?
bo nie mam brody :P)
Jednak preferuję już włosy na klacie, broda mnie atakuje >D
BRODA FAJNA
Cytat: fretka w Lipiec 09, 2011, 11:00:14widzę, że myślimy podobnie :'DSmutny przykład jak żeński yaoistyczny fandom może zniszczyć serię, eh... :'D