Spoiler (pokaż/ukryj)Ale moja literówka ci za to umknęła najwyraźniej. /zmyka do łóżka
Przestawiłem się na myślenie w języku angielskim, więc często mam tak, że układam zdania w tym języku, a później tłumaczę na polski... :s Myślę "confused", to wychodzi mi "skonfundowany"...
Kurde, Mayuki, you caught me B<I nope, ten nick to taka hybryda którą sobie wymyśliłam, jak byłam dużo młodsza. Jak go wymyślałam (jako dziesięcioletnia smarkula) miał nic nie znaczyć, a kilka lat później znalazłam słowo "mazeru" w słowniku Japońskiego. Oryginalnie powinno się to pisać jako 混ぜる (mieszać), podmieniłam więc tylko kanji na 魔 czyli "magia" lub "demon" i voilea~ Ot taki random. A że go stosowałam od początku jako "pseudonim artystyczny" w tej formie, to tak już po prostu zostało, więc przepraszam wszystkich, że jest "nie w tym języku co trzeba" ;P
Point taken, no dobra XDPewnie bym jakieś tło do tego walneła i dokończyła to w ogóle, ale jak dotąd nie udało mi się przejść poza stage 3 w Ten Desires (bo jestem do dupy w te klocki, co tu dużo gadać), więc... tochę to pewnie poczeka. Przepraszam. lD Ale dziękuję ♥No dobra, a teraz pogaduchy aside, a co mi tam, przedstawię się.Mazeru jestem, "maze" w skrócie (i nie, nie chodzi tu o labirynt z angielska).Lat 20, mieszka na zadupiu za Gdańskiem, Touhoufag niemal od pierwszego wejrzenia, już z cztery lata będą.Admin TouhouRP-DA. Niskie. Lubi kląć. Utożsamiania/utożsamia się z Yuką.Od Kaguyi mi wara, bo polecą Master Sparki~♥Woli używać Angielskiego niż Polskiego, więc przepraszam, jeśli połowa będzie nie w tym języku, co trzeba.
Swoją drogą wspominałaś że byłaś na Japaniconie 2 , mogłabyś powiedzieć jak mniej więcej wyglądasz ?
Cytat: Sephi w Listopad 12, 2011, 22:16:38Swoją drogą wspominałaś że byłaś na Japaniconie 2 , mogłabyś powiedzieć jak mniej więcej wyglądasz ? jak byłeś na party to powinieneś kojarzyć : )
Cytat: Mayuki w Listopad 12, 2011, 22:41:54Cytat: Sephi w Listopad 12, 2011, 22:16:38Swoją drogą wspominałaś że byłaś na Japaniconie 2 , mogłabyś powiedzieć jak mniej więcej wyglądasz ? jak byłeś na party to powinieneś kojarzyć : )Właśnie problem w tym że byłem wtedy dość mocno zmęczony przez to mało pamiętam , zresztą i tak większość Touhou party spędziłem gadając z Postalem ^^;