Coby ożywić trochę temat, przedstawię się.
Na imię mi Ala, chociaż gdyby zapytać o mnie w pierwszym lepszym fandomie to nikt by nie załapał o kogo chodzi, toteż wołać na mnie można na miliony różnych sposobów, poprzez Ketiyę, Arisu, Kecię aż po... Stalkera. Dlaczego? Strasznie lubię obserwować ludzi i chłonąć każde informacje o nich, więc jeśli coś przypadkowo ci się wymsknie, wiedz że o tym nie zapomnę. Jednocześnie nie jestem też plotkarą, więc jeśli mi się powie że ani mru mru - nikt się nie dowie. Wieku nie podaję, ponieważ jest to moja tajemnica, ludziom dookoła pozostaje tylko zgadywać, czasami są bliżej od prawidłowej odpowiedzi, czasami dalej... Jednak gdy już komuś powiem ile mam lat, powoduje to duże zaskoczenie. Podobno nie wyglądam na swój wiek, chociaż mentalnie mam momenty gdy głupieję i można pomyśleć że dopiero wyszłam z podstawówki. Ot, pokręcony ze mnie człowiek.
Pochodzę ze Śląska, tak więc najprędzej można mnie znaleźć na śląskich konwentach. Cosplayu z Touhou na chwilę obecną nie mam, lecz duże plany są, mam nadzieję że wypalą chociaż na tegorocznym Balconie.
Jak poznałam Touhou? Historia dosyć prosta i banalna, zaczęło się od klipu Bad Apple, przez U.N Owen Was Her? aż do Oriental Dark Flight... Aż w końcu trafiłam na touhou.pl. Moją pierwszą grą był EoSD. Nie szukałam żadnych instrukcji. Sama nauczyłam się sterować, mimo że mnie taka gra conajmniej zaskoczyła. Gram od trochę ponad roku.
Jaka jestem? Trochę już o sobie napisałam wcześniej... Bywam często złośliwa, a moje wypowiedzi lubią kipieć od sarkazmów. Jeśli mi podpadniesz - radzę uważać na znaczenie tego co mówię. Jeśli jednak cię polubię - sarkazmów i ironii brak. C:
Tyle z mojej strony, i tak za bardzo się rozpisałam i nikt nie przeczyta. :3 Odmeldowuję się~