Cytat: Mayuki w Październik 07, 2012, 23:35:45Wiecie...czymś konkretnym te wojny religijne wypadałoby zakończyć. Zwłaszcza, że pojawiła się nowa frakcja, która nijak nie powinna przejść bez echa. No i mamy efekt tego echa, czyli bijatykę, która po dłuższym zastanowieniu jest lepszym rozwiązaniem do zakończenia takiego a nie innego większego wątku fabularnego, jakim są wojny religijne niż miałby to być shooter. Symposium of Post Misticism.
Wiecie...czymś konkretnym te wojny religijne wypadałoby zakończyć. Zwłaszcza, że pojawiła się nowa frakcja, która nijak nie powinna przejść bez echa. No i mamy efekt tego echa, czyli bijatykę, która po dłuższym zastanowieniu jest lepszym rozwiązaniem do zakończenia takiego a nie innego większego wątku fabularnego, jakim są wojny religijne niż miałby to być shooter.
no spoko, czytałem niektóre artykuły, więc nie wiem, co mi radzisz; rozwiń zatem
Myślę, że chodiz mu o to jak ta kwestia religijna w SoPM jest w zasadzie tematem przewodnim. nie chodzi o artykuły, które notabene nawiązują do czegoś daleko przed odrodzeniem Miko, ale o te wszystkie tematy przed samymi artykułami, gdzie rozmawiają głównie Miko, Byakuren i Kanako. Tam dzieje się sporo dialogu między tymi trzema kościołami.
Nic z tym nie zrobimy, trzeba brać co dają, a jak nie pasuje to dalej męczyć Mystic Square...Spoiler (pokaż/ukryj)MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
-Ruch kąta pod którym widać świątynię. Yay 3D!
Na Panią Mimę ale bluźnicie!Mistrzyni nie wroci bo pralka to świętość.Przynajmniej nie przy tych zrakowaciałych nowych postaciach.Spoiler (pokaż/ukryj)Teraz może Panienką tylko zepsuć
Słyszałem plotki o tym jakoby było w tej grze więcej ataków fizycznych oraz całkowicie zmieniony system walki, podobno będzie to coś bardziej pod danmaku chociaż w to to akurat wątpie. Jednakże mam nadzieję że będzie to jedna z lepszych bijatyk jakie wyjdą z Touhou.Słyszałem też że dadzą tam więcej postaci niż w 12.3!
Przynajmniej nie przy tych zrakowaciałych nowych postaciach.
Pics or didn't happen. "mówią" to za mało na dowód.
Cytat: Smoku w Październik 09, 2012, 12:59:56Pics or didn't happen. "mówią" to za mało na dowód.Mówił przecież tylko o plotkach, nie o faktach. :v