Odp: Którą część najmniej lubisz/nienawidzisz?
jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze...długo się zastanawiałem nad najmniej lubianą przeze mnie odsłoną i wychodzi na to, że jest to każda z bijatyk; wolę klasyczne shootery, bijatyki TH jakoś do mnie nie przemawiają, wolę jak w bijatyce jest więcej fizycznych ciosów, ewentualnie jeśli już jakaś magia to żeby kombinacji było w ciul i jeszcze trochę; z bijatyk wolę pograć w tekkena ^^' a jeśli chodzi o najbardziej nielubiany shooter to nie mam takiego; jednak by nie pozostać pustym w tym temacie, odwracając moją tabelę ulubionych, najmniej lubię EoSD ^^ (czemu ? bo nie znalazłem dla niej żadnego "naj'a" --> IMO: PCB jest najładniejsza (nie grafika, ale tematyka tła, fabuły, a kto wie czy nie muzyka...), IN ma najlepszy klimat, PoFV jest moja naj...pierwsza, w którą zagrałem (i ma zaje~ pre-battle theme) ^^, MoF ma muzykę najbardziej oddającą tematykę fabuły (chodzi o porę roku - jesień), SA w sumie podobnie jak MoF, ponadto ma najciekawsze rozwiązanie, jeśli chodzi o postacie (i zawsze to o 2 więcej pary niż w IN), no a UFO...heh, chyba moja ulubiona odsłona, po prostu naj, z extra stage theme i extra stage boss theme, których mogę słuchać bez końca ^^)