Jestem Paulina Lewandowska.
Cytat: Arisu w Sierpień 02, 2013, 21:45:27Daję 14-15, chociaż po sposobie pisania ciężko cokolwiek wywnioskować, zdarzają się trapy które są i po dwudziestce a i tak piszą jakby mieli pięć lat....i takie, u których ciężko określić płeć, a co dopiero wiek ;>
Daję 14-15, chociaż po sposobie pisania ciężko cokolwiek wywnioskować, zdarzają się trapy które są i po dwudziestce a i tak piszą jakby mieli pięć lat.
Hejka wszystkim :)a wienc tak: mam na imię werrrrronika (co mozna wywnioskowac po moim nicku #hehe #pomyslowosc) :))lubie touhou, muzyke, i zwierzątka, są takie słoooooodkie! zwłaszcza króliki, usa usa~ hehe ; D . ! nie lubie mówic za duzo o sobie no ale juz pisze tego posta co nie... najwyzej zostane zeszmacona, ale co tam~ . zawsze moge nie wrocic :((czasami tez lubie fotografowac rozne obiekty, np. moje posilki, (nie zaszkodzi tez wrzucic na instęęęę;)) . !!moze czasami nie jestem doskonała ale prosze mnie za to nie wyśmiewac :( zrobcie cos lepiej jezeli wyśmiewacie ;(((( ;**moją ulubioną postaci jest Daiyousei, i prosze was nie nazywajcie jej randomem!! to też jest postać!!!!!~ : duwielbiam techno, wszelki trance itp.jaram sie tym, zwlaszcza remixy z touhoua! :PPPP <33i tak, nie potrafie być czasami śmieszna, prosze mnie za to nie hejtować :((( no, to by było na tyle, pozdrowionka! ;) #swagyolo #fejmjakskurwysyn
Dalej. To że dziewczyna nie lubi mięsa, może znaczyć, że jest po prostu wegetarianką, i wy do cholery nic na to nie poradzicie, nie zmusicie ją do jedzenia mięsa, więc nie wiem po co się tak do tego przypierdalać.
Cytat: Mayuki w Sierpień 02, 2013, 21:56:04Cytat: Arisu w Sierpień 02, 2013, 21:45:27Daję 14-15, chociaż po sposobie pisania ciężko cokolwiek wywnioskować, zdarzają się trapy które są i po dwudziestce a i tak piszą jakby mieli pięć lat....i takie, u których ciężko określić płeć, a co dopiero wiek ;>Czy coś sugerujesz?
A największym failem było podawanie swojego imienia i nazwiska w jednym z pierwszych postów. No jasna cholera : DPrzecież ten fandom i tak każdego znajdzie, ja nie podawałam tutaj nigdy swojego nazwiska ani fb, a i tak większość wie jak się nazywam.
Ja przykładowo nie lubię grzybów ;< ale to nie znaczy, że ich nie jem. No dobra, nie jem ich... ale rozumiecie idee?
(tym bardziej, że ludzie jako gatunek są z założenia mięsożercami, po coś w końcu Natura dała nam kły, czy ktoś widział kły u konia lub krowy? Albo u nas 4 żołądki?).
(inna sprawa, że nie pochwalam też tępienia użytkownika zaraz po tym jak się przedstawi, ale cóż, specyfika miejsca)
Jaki wg. ciebie może być słuszny powód do niejedzenia mięsa?
lubie touhou, muzyke, i zwierzątka, są takie słoooooodkie! zwłaszcza króliki, usa usa~ hehe ; D . !