W sumie to ja się tu trochę dawno zarejestrowało, ale forum wam padło i jakoś tego.
1. Imię - Oliwia
2. Nick - Najczęściej Nutty, Nuti-chan, Nutchan (od Nutella) albo Sulfur. Tu wiem czemu dałam taki o.o'
3. Wiek - 19
4. Miejsce zamieszkania - W sumie to Krapkowice, w sumie też Kraków.
5. Zainteresowania - Sporo. A w skrócie jestem nołlajfem, istotą aspołeczną, trochę nerdem, trochę wariatem. Interesuję się przede wszystkim fantastyką, lubię tracić czas na forach i różnych internetowych rpgach w postaci przeglądarkowej, pbf czy też mmo. Gram na skrzypcach, tin whistlu, gitarze basowej i pianinie, także śpiewam. Słucham metalu, muzyki celtyckiej, gospelu, jazzu oraz muzyki japońskiej w różnej postaci. Trochę też rysuję, lubię się babrać w fotoszopie, a moim zboczeniem są kredki, które traktuję jak dzieci i nie lubię ich temperować. Nie wiem jaka to dziedzina konkretnie, ale lubię chaos.
6. Od kiedy interesujesz się Touhou? - dokładnie od przed-matury, także zamiast robić do matury, to grałam w Touhu, ołje. Dobrze spędzony czas <3
7. Słów kilka o sobie? - Nie lubię dzieci, jestem hejterem i czuję się źle, kiedy uświadamiam sobie, że otaczają mnie zewsząd skończeni idioci. Lubię się kłócić i gryźć, aczkolwiek to raczej nie z własnej woli, a z konieczności. Poza tym jestem milutka, trololo :3
Random Saint here.