Jeszcze cztery rzeczy:1. Strasznie lubię takie forumowe sesje jak tu obserwuję, ale panicznie boję się takich na kompletnie nieznanych gruntach, jak tu. Co przez to rozumiem, pamiętam jak raz dołączyłem w środku i byłem tak oszołomyony, że ledwo dałem radę przeczytać cały thread i mało, zaaklimatyzować się do sytuacji. Wydaje mi się, że szybko bym różową lodówkę złapał za bycie kompletnie nie rzeczowym i urwanym z choinki. A i wymyślanie sobie kart (nie postaci... zaklęciowych) *cough*... Cenili mnie za to, że jako jeden z niewielu nie meta-gamingowałem. Zachęcicie jakoś czy "raczej nie"?
Wydaje mi się, że szybko bym różową lodówkę złapał za bycie kompletnie nie rzeczowym i urwanym z choinki.
Cenili mnie za to, że jako jeden z niewielu nie meta-gamingowałem
nadużywający nawiasów w swoich wypowiedziach
Cytat: Tilval w Sierpień 22, 2011, 01:54:242. No cóż, chyba powinienem podszkolić się w danmaku i w końcu 1cc'nąć jakiegoś normala, co? : |2. niekoniecznie :3 IMO bijatyki fajniejsze (o ile nie gra się z Postalem XD )
2. No cóż, chyba powinienem podszkolić się w danmaku i w końcu 1cc'nąć jakiegoś normala, co? : |
Cytat: Deid w Sierpień 22, 2011, 00:31:14Przesadzasz , nie może być tak zle. A jednak!
Przesadzasz , nie może być tak zle.
4. Szczerze spodziewałem się odezwów typu "ale ty beznadziejny jesteś/wee izi modo, tylko dzieci graja na izi" i tym podobne, ale bardzo się przejechałem na swoim sceptycznym podejściu z innych (dwóch) for. I bardzo mnie to cieszy.
Popisówa.
Cytat: Tilval w Sierpień 22, 2011, 01:54:24Co gorsza, nie mogę żadnej robocizny dorwać. A chciałbym. Tak to już mają 20 latkowie z beznadziejną sprawnością fizyczną w tym kraju. : Płączę się w bólu i nadziei odnośnie słabej sprawności fizycznej :C
Co gorsza, nie mogę żadnej robocizny dorwać. A chciałbym. Tak to już mają 20 latkowie z beznadziejną sprawnością fizyczną w tym kraju. : P
wiesz, ja niby jestem na kierunku, który kultywuje sprawność fizyczną i sam mogę powiedzieć o sobie, że relatywnie do niektórych "zwykłych śmiertelników" mam dobrą kondycję, ale w porównaniu do niektórych z mojego kierunku to jestem w tyle...
Chciałabym mieć taką kondycję jak Ty lDA nie dostawać po wysiłku drgawek, mdłości i wymiotować...
To ja przerwę ten łańcuch użalania sie nad sobą XDI powiem ze ja swoją sprawność lubie xD mimo ze kiepska : P
Dobra, kończyc offtop... jak mi się zechce to wyczyszczę dzisiaj.
Widze iz mamy duze zageszczenie pianistek wokol wloclawka...
Szczegół ze z Wrocławia , kolejna kobieta xD i to jeszce lolitka ;p