Phor, ta riposta jest tak cienka, że zasługuje na warna, ale nie będę łamał regulaminu.
Cytat: Hartmann w Luty 01, 2014, 01:44:01No i proszę, nawet nie trzeba było na Was bluzgać, żebyście napisali coś składnego. To pokazuje, że na wstępie za nisko nas ceniłeś.
No i proszę, nawet nie trzeba było na Was bluzgać, żebyście napisali coś składnego.
Brawo Hartmann, jesteś dumny? Ładna dyskusja?
Moim zdaniem raczej to, że nie macie tu normalnych impulsów do kreatywnej współpracy. Ale ostatecznie jest trochę ruchu, wynik jest pozytywny i mój nick padł w kolejnej części internetu, to mi wystarczy.
Każde normalne forum ma kary za offtop, co nie za dobrze świadczy o forach na których bywałeś, to raz. Po drugie, masz tutaj ledwo siedem postów, z czego większość w tym temacie, z Twoich postów przebija pogarda dla tutejszego fandomu i użytkowników, których nawet nie znasz. Spodziewasz się konstruktywnej dyskusji? Po tekstach typu "nie trzeba było bluzgać, żebyście napisali coś składnego"?. Z siebie robisz teraz buraka szanowny forumowiczu, nie z ludzi, którzy tutaj piszą. Kończymy teraz ten offtop, ale będziemy bardzo uważnie Cię obserwować. Ktoś kto dostał bana na postowanie na Facebooku nie dostał go bez powodu. Tutaj JESZCZE go nie dostałeś. Chcesz się udzielać w społeczności? Napisz jakieś rozsądne treści na stronę, zgłębiaj wiedzę nt. Touhou...
Cytat: Hartmann w Luty 02, 2014, 16:04:34Moim zdaniem raczej to, że nie macie tu normalnych impulsów do kreatywnej współpracy. Ale ostatecznie jest trochę ruchu, wynik jest pozytywny i mój nick padł w kolejnej części internetu, to mi wystarczy.Tylko nie wiem czemu takie było Twoje założenie zanim tu napisałeś.
1. Czy uważacie, że powinno dzielić się na konwentach pomieszczenia na pokoje typowo do spania i takie, gdzie rozmawiać/oglądać anime/grać/cokolwiek można całą dobę?2. Czy w obecnych sleep roomach należy wytyczać taśmą ścieżkę, na której nie można zostawiać swoich bagaży i upoważnić helperów do utrzymania jej czystości?
Żeby jednak podtrzymać wymianę zdań na temat - 1. Czy uważacie, że powinno dzielić się na konwentach pomieszczenia na pokoje typowo do spania i takie, gdzie rozmawiać/oglądać anime/grać/cokolwiek można całą dobę?
2. Czy w obecnych sleep roomach należy wytyczać taśmą ścieżkę, na której nie można zostawiać swoich bagaży i upoważnić helperów do utrzymania jej czystości?
Za utrzymanie czystości powinni dbać jako tako uczestnicy (choć wiemy jak to w praktyce wygląda) helperzy powinni tylko posprzątać to po wszystkim i ewentualnie pilnować by mimo wszystko za dużo tego syfu się nie nazbierało.