Przejdź do głównej treści

Aktualności

• Atak spam-botów... i po co...
    W razie problemów w rejestracji prosimy i info na IRC.
  • Rejestracja tymczasowo włączona (prosimy także o kontakt na IRC) ...

Temat: Przedstaw się (Przeczytany 1017873 razy) poprzedni temat - następny temat

0 Użytkownicy i 1 Gość przegląda ten temat.
Odp: Przedstaw się
Odpowiedź #1215
Witam wszystkich zgromadzonych. Mam nadzieję, że ktoś tu żyje ᗜˬᗜ
Imię : Kuba
Nick : BT-42
-15 lat
-Gdynia, Pomorskie
-Uwielbiam czołgi, Historię i Informatykę, kolekcjonuję ASG, gram w Project Sekai, Sonolus-a i ogółem gry rytmiczne wraz z militarnymi oraz strategicznymi. Szczytem co z tego wyszło to, że zacząłem grać w anime gierkę gdzie czołgi to anime baby. Jak w coś się wkręcę to mocno, tak było i z Touhou. Pierwszą styczność miałem w 2023 i to nieświadomie poprzez Bad Apple. Dopiero 15 Marca tego roku dosyć mocno zainteresowałem się Touhou. Na Steamie mam bibliotekę zawaloną od gier Touhou itp. Mam oprócz Steama EoSD, 7,8 i 12.3. Lubię dyskutować na różne tematy. Jak chodzi o muzykę to słucham Hardstyle i okolic, metalu i pieśni wojennych oraz oczywiście muzyki z Touhou. Posiadam kilka cosplay-ów i zamierzam zakupić jeden z Touhou. Nie żebym był trans czy coś, po prostu lubię się przebierać, fajne to, chodzi o to, żeby mieć frajdę w życiu, czyż nie? :D. Bardzo lubię Sakuye, Flandre, Cirno oraz Mokou.

Odpowiedź #1216
Na Cirno, to forum nadal żyje i ma nowych użytkowników xD
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Odpowiedź #1217
Właśnie widzę, że to jakaś sensacja XD. Jak są ludzie lubiący Touhou to się rejestrują, taka kolej rzeczy :D

Odpowiedź #1218
Aż się wierzyć nie chce 😶

Odpowiedź #1219
A jednak to prawda :D