Odpisano'dA, i cytując Ayę:"It's not certain how long the border will stay so thin, so I recommend visiting as soon as possible."więc tak jak mówiłem bariera nie została zniszczona, rozproszona ani nic.Więc nawet w tym momencie mogła powrócić do stanu poprzedniego
W kanonie jest ze zostala oslabiona, a nie zniszczona do cholery.ona istnieje, a wpadac moga bo przelaza przez brame.A co do td to sie nie wypowiem bo wiadomo co sadze o tej czesci, wiec to nie wniesie nic nowego
Widać brama otwarta za często jest, skoro ludzie zaczęli wchodzić ot tak sobie.
nie podobaja mi sie nowe postacienie podoba mi sie muzykanie podoba mi sie fabula
Natomiast dzieki bossowi EX z TD Suwako nie jest najgorszym ex w historii
w mof jest genialna muzyka, a pralka to cud, miod i orzeszki.i jedyna postaci jakiej nie trawie w mof to Suwako, mogloby jej nie byc. no i za aki i china nie przepadam, ale to secondaries.
"JEEEEEST MUSZTARDAAAAAAAAAAAAAAA?! JEEEEEEEEEEEEEST MUSZTAAAAAAAAAAAAARDAAAAAAA!!!!!!!11111ONEONE"
Cytat: Ekkusu w Wrzesień 19, 2011, 22:19:14"JEEEEEST MUSZTARDAAAAAAAAAAAAAAA?! JEEEEEEEEEEEEEST MUSZTAAAAAAAAAAAAARDAAAAAAA!!!!!!!11111ONEONE"...jaka musztarda? xD
a pralka to cud, miod i orzeszki.
Człowiek, co nie ogarnia.Cytat: HERUBIM w Wrzesień 19, 2011, 22:00:16a pralka to cud, miod i orzeszki.I don't get it bro. W którym momencie?inb4 argument na fajność PC98 - jest zajebiste, śmieciu, ale ty tego nie dostrzegasz.Aniołki, czarownice, więcej czarownic lub youkai bez konkretnej zdolności, wszystkie ubrane w lalkowe kiecki (z paroma wyjątkami);Fabuła "Dużo duchów (te śmieszne z języczkami w grze), youkai i Reimu uważa, że coś jest nie tak";Świetne lokacje jak random Jezioro Krwi po drodze; ahtaMima "przejmę świątynię Hakurei i twoje orby, Reimu, hahaha" - Gargamel w sukience;Shinki prowadząca agencję turystyczną (dialog z MS);Joyful Spherical Creature;Reimu: "I want money, a cake, a hot meal, the truth of the Universe, and destruction of Earth".Indeed. Sensowna i cudowna fabuła. Idę oglądać Atomówki - zajebista fabuła, małe dziewczynki o super mocach, miażdżą kosmos, i nikt tego nie docenia.