Przejdź do głównej treści

Aktualności

• Atak spam-botów... i po co...
    W razie problemów w rejestracji prosimy i info na IRC.
  • Rejestracja tymczasowo włączona (prosimy także o kontakt na IRC) ...

Temat: Przedstaw się (Przeczytany 1166022 razy) poprzedni temat - następny temat

0 Użytkownicy i 3 Goście przegląda ten temat.
Odp: Przedstaw się
Odpowiedź #1215
Witam wszystkich zgromadzonych. Mam nadzieję, że ktoś tu żyje ᗜˬᗜ
Nick : BT-42
-Pomorskie
-Uwielbiam czołgi, Historię i Informatykę, kolekcjonuję ASG, gram w Project Sekai, Sonolus-a i ogółem gry rytmiczne wraz z militarnymi oraz strategicznymi. Dopiero 15 Marca tego roku dosyć mocno zainteresowałem się Touhou. Lubię dyskutować na różne tematy. Posiadam kilka cosplay-ów i zamierzam zakupić jeden z Touhou. Nie żebym był trans czy coś, po prostu lubię się przebierać, fajne to, chodzi o to, żeby mieć frajdę w życiu, czyż nie? :D. Bardzo lubię Sakuye, Flandre, Cirno oraz Mokou.
  • Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2026, 19:13:17 przez Erwinn-Rommel

Odpowiedź #1216
Na Cirno, to forum nadal żyje i ma nowych użytkowników xD
Perhaps nobody will mind if I beat a terrible person like you <3

Odpowiedź #1217
Właśnie widzę, że to jakaś sensacja XD. Jak są ludzie lubiący Touhou to się rejestrują, taka kolej rzeczy :D

Odpowiedź #1218
Aż się wierzyć nie chce 😶

Odpowiedź #1219
A jednak to prawda :D

Odpowiedź #1220
Dzień dobry jestem touker.
Lubie wyzwania o ile to nie sa typu wyskocz przez okono
Nagrywam fandubingi z komiksów z touhou oh wow jakieś zaskocznie
Kiedys tworzylem mody do minecrafta ale to nuda i najbardziej chujowy dział mojej histori
Wieku nie podam ale powiem tyle że chodze do techników i matma rosrzerzona próbuje mnie zabić
Miło mi waz poznać o ile ktoś tu sie odezwie a było by miło jakby ktoś się odezwał lubie tez rozmawiać
Mam nawet discorda więc żeby go znaleź to naet nie będzie problem bo w zasadzie nazywa się tak samo jak no te konto więc hej jestem też czesto aktywny więc miło bedzie rozmawiać z wieksza iloscia osób odnosnie tej bajajecznej(wrazie czego mam juz dozwyczajenie z jednego serwera discord że tak mówię i tak sumie tam sa tłumaczenia gier (;    ) sieria gier zwana touhou
A i imienia nie podaje bo mam taką zasade
Miłego wieczoru
jestem Touker robie fandubing z nudy
lubię lasery jednocześnie ich nienawidząc
baka baka baka baka baka baka baka baka

• Zyvred
  • [*]
Odpowiedź #1221
1. K
2. Zyvred
3. 21
4. Ślunsk
5. komputah, nerd
6. z jakies 3 lata
7. Czesc jestem Zyvred i lubie Factorio <3

• Allencof
  • [*]
What is the most durable wooden brain teaser available online?
Odpowiedź #1222
Hey guys, I have been searching for a few unique gift ideas recently. I came across a few handcrafted brain teasers by independent crafters. I'm trying to figure out where to buy artisan custom sets online.

In addition, can anyone tell me which the best wooden sets are whether designs are most durable? I really liked their artisan finish. If anyone knows where can I buy these custom sets, please let me know!

You can look at <a href=https://vintagecraftpuzzles.net/>craft puzzles</a> to see more options. https://vintagecraftpuzzles.net/