Przejdź do głównej treści

Aktualności

• Atak spam-botów... i po co...
    W razie problemów w rejestracji prosimy i info na IRC.
  • Rejestracja tymczasowo włączona (prosimy także o kontakt na IRC) ...

Temat: Akira Hello Christmas 2025 (Przeczytany 63 razy) poprzedni temat - następny temat

0 Użytkownicy i 1 Gość przegląda ten temat.
  • Junko
  • [*]
Akira Hello Christmas 2025
Więc jak z tytułu wynika, Akira con to konwent o tematyce świątecznej! Odbywa się w Lublinie 22-23 listopada.

https://akiracon.pl

Chciałabym w sumie tam pojechać, gdyż do tej pory nie wiedziałam nawet że instnieją konwenty świąteczne, a wydaje się to bardzo fajne! Lecz nie mam jeszcze 100% pewności. bilety kosztują około 100zł na osobę (2 dni), a w niedzielny 45. Lecz boje się popełnienia pewnego błęu kupując ten bilet na niedziele. Gdy ostatnio tak zrobiłam, to po dotarciu na miejsce, wszystko się już zamykało :< Ale zdążyłam kupić kilka naklejek i breloków oraz pogadać z ludźmi! Trochę moja wina ponieważ nie doczytałam na stronie że o 15 koniec alee... nie moja wina to był mój pierwszy raz na takim festiwal!!

Wracając do tematu, bezie tam konkurs cosplay oraz talent show! Nie wiem jak inni, ale ja bardzo lubię oglądać występy innych osób! Będą też napewno planszówki oraz inne gry.

tak, wszystkie info skopiowałam z ich strony (;^^)
  • Ostatnia zmiana: Październik 23, 2025, 23:09:15 przez Junko

Odp: Akira Hello Christmas 2025
Odpowiedź #1
>Konwent w Lublinie
>100zł
Bruh.

W ogóle minuta googlania doprowadziła mnie do innego wydarzenia, które nazywa się i wygląda łudząco podobnie i miało się odbyć wiosną tego roku - wygląda na to, że się nie odbyło. v; Nie jestem pewien, czy to w takim razie najlepszy wybór, zwłaszcza że strona tego konwentu wygląda cokolwiek sus i nie zapowiada solidnej imprezy.

• Junko
  • [*]
Odpowiedź #2
kosztuje on stówe, ale za dwa dni (do tego dycha za sleeproom)

chwila, że strona akiracon jest sus czy tego conventu wiosennego? (;^^)

Odpowiedź #3
Wszystko dookoła tej imprezy jest sus. Ale no, udanej zabawy tak czy siak.