Przejdź do głównej treści

Aktualności

• Atak spam-botów... i po co...
    W razie problemów w rejestracji prosimy i info na IRC.
  • Rejestracja tymczasowo włączona (prosimy także o kontakt na IRC) ...

Temat: Starfest 2025 (Przeczytany 11 razy) poprzedni temat - następny temat

0 Użytkownicy i 1 Gość przegląda ten temat.
  • Junko
  • [*]
Starfest 2025
Cześć !!

Od tego piątku (17.10) do niedzieli (19.10) odbywa się festiwal starfest. To taki festiwal bardziej skupiający się na fantastyce / sci-fi, ale obstawiam, że będzie sporo osób i stoisk związanych z anime i tym innym. Odbędzie się w Lublinie, i się tak zastanawiam czy ktoś może tam się wybiera? Tak, to forum wymarło, ale pytam się bo why not? Może akurat ktoś idzie! Będą tam jakieś konkursy, budki z gadżetami oraz na pewno jakieś inne atrakcje.

Ja wybieram się tam w niedziele, będę cosplayować jako Reimu z wersji pc98. Mam nadzieję, żę może spotkam tam kogoś kto coś wie o touhou i mnie rozpozna! Jako że to mój pierwszy 'convent', mam z tym lekko zmieszane uczucia. Nie wiem czego się spodziewać oraz jacy będą tam ludzie. Sama myśl, że będę w takiej ogromnej sali, pełnej prawdopodobnie kilkuset osób szczerze nie jest dla mnie taka zła. Lekko się ekscytuję! Miała ze mną iść koleżanka, ale się niestety rozmyśliła :< Lecz idzie jeszcze taka pewna inna, więc nie będzie źle, tak?

ehh trochę mi się tu napisało (;^^) No cóż~ A wogule to tutaj link do strony starfestu: https://starfest.pl/pl
gdyż ktoś może jest zainteresowany. PS: niedługo kończę robienie cospu więc już wkrótce opublikuję rezultat. ^_^