Relatywnie nie jest zła, ale patrząc, co zaprezentował w th 11 czy th 12 to ja się spodziewałem cudów, czegoś na podobnym poziomie.
Cytat: PookyFan w Wrzesień 07, 2011, 15:05:59 Muzyka nie wybija się, ale jest bardzo spójna, to jest - żaden temat nie jest oderwany od reszty granatem, bo po prostu brzmi tak, jakby komponował je ten sam człowiek z jednym, konkretnym zamysłem. I choć nie uważam za wadę to, że poprzednie części tego nie miały, to jednak ten chwyt zrobił na mnie zarąbiście duże wrażenie, bo w końcu muzyka jest spójna. Własnie to źle.W poprzednich częściach każdy motyw opisywał w sobie postać,każdy był inny ponieważ loli miały inny charakter,i każda się różniłaA teraz jakoś nijako jest
Muzyka nie wybija się, ale jest bardzo spójna, to jest - żaden temat nie jest oderwany od reszty granatem, bo po prostu brzmi tak, jakby komponował je ten sam człowiek z jednym, konkretnym zamysłem. I choć nie uważam za wadę to, że poprzednie części tego nie miały, to jednak ten chwyt zrobił na mnie zarąbiście duże wrażenie, bo w końcu muzyka jest spójna.
To zgranie instrumentów, ta melodia, to tempo. W
Miejscami muzyka (np. Desire Drive) kojarzy mi się z battle theme katakumb z Planescape: Torment. Truposzowy-nastrojowy klimat.
Byłoby fajnie, gdybym cokolwiek rozumiała z tego, co do mnie krzaczą xD
Czy ktokolwiek ma jakieś informacje kiedy ma wyjść tłumaczenie gry ? Za niedługo już będzie miesiąc od czasu premiery a tu dalej nic nie wyszło :( .
Cytat: Sephi w Wrzesień 11, 2011, 20:39:40Czy ktokolwiek ma jakieś informacje kiedy ma wyjść tłumaczenie gry ? Za niedługo już będzie miesiąc od czasu premiery a tu dalej nic nie wyszło :( .graj, nie czekaj :D albo naucz się japońskiego Sephi, to nic trudnego ^^