Cytat: HERUBIM w Sierpień 04, 2012, 12:53:51IgnaśZ tego co kojarze to Kaguya czesciej rozwala moko...no i mieszka w posiadłości a nie w lesieWell, ja wolę Moko, za bardzo do mojego imienia pasuje, plus lubię jej wygląd etc.. Co prawda, argument z posiadłością jest dość trafny, jeśłi o mnie chodzi. Plus motyw muzyczny Mokou jest raczej taki sobie. Tak czy siak, jeśli o same postacie chodzi, to feniksa mam raczej wysoko w rankingu.PS. Egoizm jest jak najbardziej okay.
IgnaśZ tego co kojarze to Kaguya czesciej rozwala moko...no i mieszka w posiadłości a nie w lesie
Mokou to nie feniks :c
Sama Kaguya jest najpewniej najpiękniejszą dziewczyną w Gensokyo
Cytat: Dziobak w Sierpień 04, 2012, 16:20:15Sama Kaguya jest najpewniej najpiękniejszą dziewczyną w GensokyoCałe to halo o byciu najpiękniejszą ja bym jednak pominął. Nawet jeśli legendy i jej backstory o tym mówią, to piękno jest rzeczą dość względną.
Tym wyraźniejsze właśnie koło Reisen, która dla mnie promieniuje aktualnym seksapilem.
Nie mój problem '3'.
Dopóki nie dodasz chociaż jednego zdania uzasadnienia to stwierdzenie "hejce X" jest puste.
Cytat: critz w Sierpień 04, 2012, 19:06:13Dopóki nie dodasz chociaż jednego zdania uzasadnienia to stwierdzenie "hejce X" jest puste.A Ty tu uzasadniałeś swoje zdanie o jej seksapilu? Nie.